Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Capital Sports Stoksman 2.0 vodna naprava za veslanje, Svetlo Bukev
  • Capital Sports Stoksman 2.0 vodna naprava za veslanje, Svetlo Bukev
  • Capital Sports Stoksman 2.0 vodna naprava za veslanje, Svetlo Bukev
  • Capital Sports Stoksman 2.0 vodna naprava za veslanje, Svetlo Bukev

Capital Sports Stoksman 2.0 vodna naprava za veslanje, Svetlo Bukev

Cena
937 €
Šifra oglasa: 8433957

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Od dobrega do boljšega! Vodna naprava za veslanje CAPITAL SPORTS Stoksman 2.0 je izboljšana različica naše preizkušene veslaške opreme in združuje kakovostno zasnovo in izdelavo z neverjetno naravno izkušnjo veslanja. Poleg tega ima nova generacija veslaške opreme Stoksman izboljšan, robustnejši okvir in prefinjen miniračunalnik. Trenirati kondicijo in mišice boste želeli še danes!Vodna naprava za veslanje CAPITAL SPORTS Stoksman 2.0 vam obljublja edinstven užitek ob domači vadbi. Srce naprave, ki omogoča pravilno vadbo in ščiti vaše sklepe, je velika posoda za vodo. Le-ta je ergonomsko oblikovana, zato omogoča kar najbolj naravno vadbo, skoraj tako kot bi veslali na jezeru. Upor med vadbo se nastavi z vodo ali lastno nastavitvijo 5-stopenjskega upora, podobno kot pri čolnu. Čim višja je gladina vode, tem večji je upor, kot da bi vesla potopili globoko v vodo. Upor narašča tudi z vlečno silo. Druge prednosti vodnega upora so tiho delovanje naprave med vadbo z naravnim zvokom veslanja, poleg tega pa se voda nikoli ne porabi! Za popoln nadzor nad vadbo je vodna naprava za veslanje CAPITAL SPORTS Stoksman 2.0 opremljena z majhnim računalnikom z LCD zaslonom, na katerem se vam bo prikazala moč, preveslana razdalja in porabljene kalorije.120 cm dolga aluminijeva vodila vodne naprave za veslanje CAPITAL SPORTS Stoksman 2.0 dodatno poskrbijo za prijetno in tiho vadbo. Za varno uporabo naprave si stopalki lahko nastavite v štirih stopnjah. Po vadbi lahko napravo preprosto in prostorsko varčno shranite. Postavite ga v pokončen položaj, saj vam tako ne bo zavzel več prostora kot običajen stol. Kolesca omogočajo preprosto premeščanje naprave na želeno mesto. Za še večjo stabilnost ima naprava Stoksman 2.0 kovinske dele okvirja za posodo za vodo. Torej, zdrži praktično kakršno koli obremenitev. Zaradi svetlega bukovega lesa je odličen dizajnerski izdelek, ki bo popestril vaše stanovanje ali domačo telovadnico.Vadbena naprava kot nobena druga: vodna naprava za veslanje CAPITAL SPORTS Stoksman 2.0 je visokokakovostne izdelave v moderni obliki, ki prinaša v vaše domove tiho, naravno vadbo, poleg tega pa je še prijazna do vaših sklepov!
* Naraven upor vode: nastavitev s pomočjo višine gladine vode, izkoristka moči  * Vse pod nadzorom: LCD-zaslon za prikaz moči, razdalje in porabljenih kalorij * Visokokakovostna izdelava: 120 cm dolga vodila s tekočim gibanjem za udobno in tiho vadbo * Prostorsko varčen: kompaktno shranjevanje v navpičnem položaju * Dizajnerski element: moderna vadbena naprava za stanovanje * 2. generacija: dodatne, stabilnejše ojačitve iz kovinskega okvirja na rezervoarju za vodo in izboljšan računalnik za vadbo
 
* že sestavljena naprava, montaža ni potrebna * kolesca za preprosto premeščanje * stabilen premični sedež iz plastike * po višini nastavljive nogice za stabilno namestitev tudi na neravnih površinah * naraven in tih zvok pri vadbi * stopalki z nastavljivimi trakovi in 4-stopenjsko nastavljivo velikostjo * preprosta namestitev zaradi težišča v posodi za vodo * posoda za vodo je izdelana iz prozorne plastike, odporne na razbitje * preprosto spuščanje vode s pomočjo priložene ročne črpalke in cevi * napajanje vadbenega računalnika: 2 x AAA baterija (bateriji nista priloženi)
Dimenzije
* dimenzije: cca  55 x 55 x 215 cm (Š x V x G) * dimenzije (razstavljena): cca 55 x 215 x 55 cm (Š x V x G) * teža (brez vode): cca 34 kg
Vsebina
* 1 x naprava za veslanje * 1 x vodna črpalka + cev * 1 x steklenička z mazivom * nemška navodila za uporabo (jezik: angleščina)
Proizvajalec
Capital Sports
Garancija
36 mesecev
 

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
08.12.2021. ob 00:45
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
30 -krat