CT NAPRAVA TOSHIBA TSX-035A/4C

  • Cena: 199.000 
  • Šifra oglasa: 2034196
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Domžale, Domžale

Več:

V uporabi je bil 2 leti. Naprava je bila kupljena leta 2016. V vmesnem času je bila narejena tudi nadgradnja celotnega sistema. Spodaj vam prilagamo tudi tehnične specifikacije naprave.

UČINKOVITO OBLIKOVANJE ZA VARNOST, ZMANJŠANI STROŠKI,
IN OKOLJSKO UČINKOVITOST
Aquilion Lightning gantry ponuja oblikovalske inovacije za izboljšanje izkušnje s skeniranjem za bolnike ter zagotavljanje odlične operabilnosti in zagotavljanje varnosti. Prostoren 780 mm širok in 470 mm širok kavč zagotavljata udobno skeniranje tudi za največje bolnike.
Z zasnovo, ki se osredotoča tudi na manjši prostor za namestitev in porabo energije,
Aquilion Lightning zahteva minimalen odtis 9,8 m2 *, ki je dovolj kompakten izpolnjujejo tudi najbolj restriktivne zahteve glede umestitve. Inovativna prilagodljiva moč. Tehnologije upravljanja dramatično zmanjšujejo energetske zahteve, zmanjšujejo tekočih stroškov in olajšanja vpliva na okolje.

VARNEJŠE SLIKE - BOLJŠA SKRB
Z nižjimi odmerki sevanja in slikanjem z nizko KVp,Toshibin novi PUREViSION detektor ponuja brezskrbnost optimizacija sevalnih in kontrastnih protokolov, dovoljujejo zdravnikom, da izvajajo varnejše CT preglede vseh bolnikov. Prebojne inovacije v proizvodnih procesih in. T Sistem za pridobivanje podatkov (DAS) je povzročil a s 40-odstotnim povečanjem svetlobne moči in minimalnim elektronski hrup, zaradi česar je PUREViSION eden najučinkovitejših detektorji, komercialno dostopni in še vedno edini detektor z resnično ločljivostjo 0,5 mm.

ADAPTIVNA DIAGNOSTIKA
SURESubtraction ™ in vHP (variabilni helikopter) sta Toshiba edinstvene načine prilagajanja diagnostike, ki poenostavljajo kompleksnih protokolov in zagotavlja odlične rezultate.

INTEGRIRANO ZMANJŠANJE DOZE - DELUJE
Toshibina iterativna rekonstrukcija 4. generacije AIDR 3D Izboljšan je popolnoma integriran v samodejni tok programska oprema za modulacijo SUREExposure ™ 3D, ki predvideva ugibanje
od optimalnega odmerka za bolnika. Odmerek izpostavljenosti je samodejno zmanjša do 75%.

Stik

JANTAR TRADE d.o.o.
Naslov
Breznikova 15
Mesto in poštna številka
1230 Domžale
Regija
Osrednjeslovenska
Slovenija
E-pošta
info@jantartrade.si