Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • OKVIRJI ZA KOREKCIJSKA OČALA MINIMA...ODLIČNA PONUDBA !!!

OKVIRJI ZA KOREKCIJSKA OČALA MINIMA...ODLIČNA PONUDBA !!!

Cena
50 €
Šifra oglasa: 5290078

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Bežigrad
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Zelo ugodno prodam odlično ohranjene okvirje za korekcijska očala znamke MINIMA. Priloženo: trd etui za očala, okvir, dodatne barve ročk za menjavo.

Zelo močna in vzdržljiva očala primerna tudi za najmlajše
Korekcijski okvirji francoskega proizvajalca Minima so narejeni iz titan materiala, zaradi česar so izredno lahki in fleksibilni. Kljub svoji lahkosti in navidezni krhkosti so zelo vzdržljivi in močni in prenesejo veliko več, kot ostala korekcijska očala. V primeru, da se zvijejo, jih lahko enostavno naravnamo nazaj.

Očala Minima nimajo okvirja okoli korekcijskih stekel, zato so zelo nevtralna in ne spremenijo obraza. Pri očalih je možno izbirati med več oblikami ročk in med mnogimi različnimi barvami. Ročke se pri nekaterih modelih lahko tudi oblečejo v material, ki je zelo prijeten na dotik. Vsa očala Minima imajo silikonske nosnike, nekateri modeli pa celo ortopedske nosnike. Silikonski nosniki so mehkejši, bolj se oprimejo kože in ne lezejo po nosu navzdol, zaradi česar so bolj udobni.

Očala Minima so zaradi svoje lahkosti in vzdržljivosti še posebej primerna za otroke. Zaradi svoje fleksibilnosti lahko prenesejo marsikateri udarec ali padec ob tla. Hkrati so lahka in ne pritiskajo na nosni koren, zaradi česar se otrok na očala zelo hitro privadi. Otroška očala so na ročkah oblečena v gumijaste rokavčke, zaradi česar so očala mehkejša in bolj prijetna. Barvo rokavčkov se lahko menja po želji. Če se po določenem času ene barve naveličate preprosto zamenjate rokavčke in ima vaš otrok skoraj nova očala.

ODLIČNA PONUDBA!!!

Zemljevid

Objekti u blizini

guerrini_123

Oglas je objavljen
29.10.2022. ob 11:25
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
516 -krat

guerrini_123