Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Vrtna oprema in objekti za smeti- Pametni smetarnik
  • Vrtna oprema in objekti za smeti- Pametni smetarnik
  • Vrtna oprema in objekti za smeti- Pametni smetarnik

Vrtna oprema in objekti za smeti- Pametni smetarnik

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 2577801

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Domžale, Domžale

Opis oglasa

Z razlogom pravimo, da je ta smetarnik "pameten"! Po vsej verjetnostni smeti niso vaša strast... Zakaj bi potem investirali v tehnologijo, ki je namenjena najbolj odvratnemu delu vašega doma?

Je morda vaša strast ureditev sanjskega doma in sanjskega vrta? Smo že bližje. Vaša hiša je že urejena. Na vrtu že imate moderno pohištvo, prostor za preživljanje prostega časa, moderno vrtno uto, posadili ste zelenje... Ena stvar pa vas še vedno moti. Detajli so tisti, ki naredijo dom popoln. Detajli v hiši in na vrtu.

Z vrečo smeti stopite na dvorišče, z nogo pa podrsate pod steno smetarnika. Vrata se samodejno odprejo, hkrati pa se prižge še LED luč, ki svojo nalogo ponoči odlično opravi. Hkrati se odprejo tudi pokrovi smetnjakov, postavljenih v smetarniku. Smeti odložite in se vrnete v varno zavetje doma. "Moje življenje je zakon!", si mislite. "Zgradil sem si dom, ki si ga tudi v sanjah nisem upal predstavljati. Dovršen in prefinjen na vsakem koraku."

Se najdete v zgornjih trditvah? Če da, vam iskreno čestitamo. Če pa vam do tega manjka le še en korak, pa veste, kje nas najdete :)

Za več iz programa smetarnikov kliknite TUKAJ

Oglas je objavljen
11.01.2020. ob 11:35
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
1305 -krat