Pralne plenice Kawaii Baby

  • Cena: 100 
  • Šifra oglasa: 3945361
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Savinjska, Petrovče, Petrovče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam celoten komplet pralnih planic znamke Kawaii Baby, ki je sestavljen iz:

3 kos zaščitnih hlačk s pritiskači (https://www.theluvyourbaby.com/products/kawaii-baby-happy-leak-free-one-size-printed-cover.html)
2 kos zaščitnih hlačk z ježki (https://www.theluvyourbaby.com/products/kawaii-baby-happy-leak-free-one-size-diaper-cover-pink-with-hook-loop.html)
2 kos pocket plenička (https://www.theluvyourbaby.com/products/kawaii-baby-one-size-original-squared-pocket-cloth-diaper.html)
22 kos vložkov iz microfibre (https://www.theluvyourbaby.com/products/kawaii-baby-super-absorbent-stay-dry-microfiber-inserts-10-pack-for-one-size-cloth-diaper.html)
12 kos bombažnih plenic prefold (https://www.theluvyourbaby.com/products/a-dozen-of-kawaii-baby-organic-cotton-twill-prefold-cloth-diaper.html)
12 kos vložkov iz bambusa (https://www.theluvyourbaby.com/products/kawaii-baby-eco-friendly-one-size-premium-5-layered-bamboo-inserts-10-pack-for-one-size-cloth-diaper.html)
Plenice so primerne od 3. meseca naprej do konca, saj se prilagodijo po velikosti. Komplet je dovolj velik, da perete plenice na 3 do 4 dni in vam jih nikoli ne zmanjka. Moja izkušnja je, da je plenice/vložke najbolje vedno sušiti zunaj: poleti na soncu, pozimi da zamrznejo in tako uniči vse bakterije, posledično ni nobenega smradu in izginejo tudi morebitni madeži. Pri nas je sin blato odvajal v stranišče oz kahlico takoj, ko je prešel na gosto hrano, tako da so bile plenice samo polulane. Moja izkušnja je zelo pozitivna, saj je s prekrivnimi hlačkami veliko manj dela, ker se lahko večkrat uporabijo in ni vstavljanja vložkov v žepe, kar je zelo zamudno, ampak jih sproti samo položite na hlačke. Denarni prihranek je neprimerljiv glede na kupovanje enkratnih plenic, dela s pranjem pa je ravno toliko kot s kupovanjem in odnašanjem enkratnih plenic.

Cena: 100 eur

Podatki o uporabniku

Regija
Savinjska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Pralne plenice Kawaii Baby
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa