Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za dolg snop i
  • Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za dolg snop i

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za dolg snop i

Cena
49,98 €
Šifra oglasa: 1837744

Osnovne informacije

Lokacija
Posavska, Krško, Krško

Opis oglasa

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za dolg snop in meglenko / žarnica PX26d / Hladno bela / DC9-36V / 2 x 36W / 2 x 3800 lm / COB30CHIP dioda (2 kosa)
Opis:
- LED sijalka je izdelana iz eloksiranega aluminija in ima vgrajen ventilator, kateri omogoča brezhibno odvajanje toplote in preprečuje zbiranje vlage v lučeh ter hkrati odpihuje smeti in insekte, ki zaidejo v luč. LED sijalka vsebuje 2 x COB30CHIP na kos in je predvsem primerna za dolg snop (dolga luč ali meglenko).
- Le pravilno uporabljena in nameščena dioda na LED žarnici omogoča popoln izkoristek svetilnosti. Zaradi pravilne namestitve in snopa svetlobe nudi boljšo osvetljenost vozne površine in ne moti nasproti vozečih voznikov. LED sijalke so opremljene s Can-Bus uporom, ki na novejših vozilih preprečijo javljanje napake zaradi manjše porabe.
- Temperatura LED sijalk med delovanjem je cca 60°C, kar zadostuje za taljenje ledu na lučeh v zimskem času, hkrati pa se obstojnost žarometov zaradi tega podaljša.
- Bela svetloba, ki jo oddaja LED sijalka, nam v vožnji ponoči in po dežju omogoča boljšo vidljivost. Moč svetilnosti je v primerjavi s klasično žarnico višja za 10-20% oziroma je primerljiva s xenon žarnico.
- Za zasenčen snop (kratka luč) običajno nameščamo LED sijalke, opremljene z 2 x 6 diodami, ki imajo svetilni del prilagojen zasenčenim lučem in so na voljo na sledeči povezavi... >>H7 LED žarnica za zasenčen snop
)


Št. LED:
2 x COB30CHIP (na sijalko)


Tip diode:
COB30


Velikost LED sijalke:
Glej sliko (skico)


Energijski razred:
A (nizka poraba)


Garancija:
12 mesecev



Vsi naši izdelki so v skladu z direktivama RoHS in CE.

Komplet vsebuje:
-dve (2) visokosvetilni LED sijalki s priključnimi kabliCena velja za komplet.
Pomembno!
- Ob montaži oziroma vgradnji ali menjavi LED sijalke (žarnice) je potrebno zagotoviti, da LED sijalka (žarnica) ni pod el.napetostjo. Priključitev naj izvede strokovnjak elektro stroke ob upoštevanju varnostnih predpisov. Nestrokovna vgradnja lahko povzroči nepravilno delovanje in uničenje izdelka.
- Odsvetujemo nameščanje LED sijalk v vozila z večjim nihanjem el. napetosti. Za brezhibno delovanje je sprejemljivo odstopanje ± 1,0V. To velja tako za LED sijalke DC12V in DC24V, kot tudi za svetila z razpon za delovanje na primer med DC9-30V in podobno - nihanj ne sme biti (dopustno -/+ 1V), napetost mora biti konstatna.
- Glede uporabe in namestitve v vozilo za uporabo v cestnem prometu svetujemo, da se pred namestitvijo posvetujete na servisu, pooblaščenem za opravljanje tehničnih pregledov.
- LED sijalko je potrebno pri namestitvi pravilno vstaviti. V primeru nedelovanja sijalke jo ponovno vstavite obrnjeno (zamenjate pola).
- Odsvetujemo hkratno uporabo LED sijalke in običajne žarnice v isti luči. Toplota, ki jo oddaja klasična žarnica, lahko zaradi visoke temperature poškoduje LED sijalko v nekaj minutah. Za brezhibno delovanje LED sijalk je potrebno v luč namestiti LED sijalke, ki ne oddajajo temperature kot jo na premer halogenska ali xenon žarnica. Ker je luč sestavljena običajno iz treh ali štirih sklopov in snop svetlobe loči le parabola, se toplota širi po celotni luči, zaradi tega se v takšno luč ne sme nameščati istočasno LED sijalka in druge žarnice, ki oddajajo višjo temperaturo.
- Več o LED svetilih preberite na povezavi "o LED svetilih".

Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
24.06.2020. ob 23:31
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
255 -krat