Steam, Origin & Ubisoft Connect

  • Cena: 225 
  • Šifra oglasa: 6425581
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Tabor
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam igričarske račune Steam (Valve), Origin (EA) in Ubisoft Connect (Ubisoft).

Steam:
Cena računa je 225€, vsebuje pa 146 iger. Vrednost računa pa je dosti višja, kar je tudi prikazano na prvi sliki (kalkulator SteamDB). Na vseh ostalih slikah pa je vidna vsebina računa z vsemi videoigrami ter programi. Nekatere igre, kot denimo Rocket League & Sid Meier's Civilization V, imajo tudi vse DLC-je. Cena je 25€ višja zato, ker je 27+€ že v denarnici računa gratis (videno desno zgoraj). Povezava do računa (URL): https://steamcommunity.com/id/senstar97/

Origin:
Cena računa je 70€, vsebuje pa 44 iger. Vsebina pa je vidna na priloženih slikah, nekatere igre so tudi skrite, saj gre za t. i. "Demo" naslove ali pa za "Discontinued" naslove, katerih strežniki ne obratujejo več.

Ubisoft Connect:
Cena računa je 20€, vsebuje pa 13 iger. Vsebina je vidna na priloženi sliki.
*Ta platforma se je do nedavnega imenovala Uplay, oktobra 2020 pa se je preimenovala v Ubisoft Connect.

Plačilo je mogoče na različne načine po Vaši izbiri. Lahko plačate v živo z gotovino (to je mogoče v naslednjih krajih: Novo mesto z okolico, Ljubljana z okolico, Maribor z okolico), lahko plačate priporočeno pismo z odkupnino, v katerem Vam pošljem vse informacije računa (pri čemer Vi krijete stroške poštnine), lahko pa denar nakažete na moj bančni račun (IBAN) ali na moje račune Revolut ali PayPal.

Po plačanem znesku prejmete vse potrebne informacije v zvezi z računom. V primeru kakršnihkoli težav ali vprašanj pa me vedno lahko kontaktirate preko sporočil, na e-pošti robert.sencar12@gmail.com ali pa na tel. št. 070488987.

Podatki o uporabniku

Mesto in poštna številka
8000 Novo mesto
Regija
Jugovzhodna Slovenija
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Steam, Origin & Ubisoft Connect
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa