Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Sony PlayStation 5 + Ratchet & Clank: Rift Apart Sony Interactive Ente

Sony PlayStation 5 + Ratchet & Clank: Rift Apart Sony Interactive Ente

Cena
799 €
Šifra oglasa: 8131787

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

 
PlayStation®5
Oglejte si zdaj
Play Has No Limits™
Izkusite bliskovito nalaganje z izjemno hitrim diskom SSD, pristnejšo igričarsko izkušnjo s podporo za čutni odziv, prilagodljivimi sprožilci in tehnologijo zvoka 3D* ter povsem novo generacijo izjemnih iger za PlayStation®.
*Zvok 3D z združljivi slušalkami
Svetlobna hitrosti 
Izkoristite moč po meri izdelanega procesorja, grafične kartice in bliskovitega diska SSD, ki bodo postavili povsem nova pravila zmogljivosti konzole PlayStation.
Visokohitrostna tehnologija SSD
Podaljšajte čas igranja s skoraj takojšnjim nalaganjem za nameščene igre za PS5™.
Vgrajeni vhodi in izhodi
Po meri prilagojeni sistemi konzole PS5 ustvarjalcem omogočajo izjemno hitro pridobivanje podatkov z diska SSD, zato lahko pri ustvarjanju iger uporabljajo povsem nove načine.
Osupljive igre
Občudujte izjemno grafiko in preizkusite nove funkcije za PS5.
Sledenje žarkom
Potopite se v svetove z novo stopnjo realizma, saj se svetlobni žarki posamično simulirajo in tako v podprtih igrah za konzolo PS5 ustvarjajo resnične sence in odseve.
Igranje iger na televizorjih 4K
Igrajte najljubše igre za PS5 na osupljivem televizorju 4K.
Do 120 sličic na sekundo z izhodom 120 Hz
Uživajte v tekočem igranju z visoko hitrostjo do 120 sličic na sekundo za združljive  igre, s podporo za izhode 120 Hz na zaslonih 4K.
Tehnologija HDR
Na televizorju HDR so podprte igre za PS5 prikazane z neverjetno živo in resnično paleto barv.
8 K podporni junak
Konzola PS5 je s podporo HDMI 2.1 združljiva z zasloni 8K.
Za več informacij izberite izdajo konzole
Konzola PS5
Digitalna izdaja PS5
Več lastnosti konzole PS5
Združljivo s starejšimi različicami
Igrajte starejše igre za PS4™ na konzoli PS5
Nadgradnja igre
Uživajte v hitrejši in bolj tekoči sliki v izbranih igrah za PS4 in PS VR.
Nadgradite igre za PS4 v digitalne igre za PS5
Konzola PS5 omogoča izdajateljem iger, da igralcem dovolijo nadgradnjo iger na ploščah in digitalnih iger za PS4 na digitalne igre za PS5.1
Možnost povezave s PlayStation®VR
Povežite PlayStation VR s konzolo PS5 in uživajte v podprtih igrah za PS VR. Za nastavitev in uporabo PS VR s konzolo PS5 boste potrebovali kamero PlayStation Camera2 za PS4 in vmesnik za kamero PlayStation Camera (nakup ni potreben).
Pošljite zahtevo za svoj adapter za kamero PlayStation Camera
Pobrskajte po seriji
Igre, ki jih želite
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Doživite vzpon Milesa Moralesa, ko nov junak razvija neverjetne in eksplozivne moči, da postane Spider-Man.
Več o tem
Horizon Forbidden West
Pridružite se Aloy, ko se prebija skozi veličastno, vendar nevarno pokrajino Forbidden West, ki skriva skrivnostne nove grožnje.
Več o tem
Ratchet & Clank: Rift Apart
Utirajte si pot skozi interdimenzionalno pustolovščino z Ratchetom in Clankom.
Več o tem
Gran Turismo™ 7
Gran Turismo 7 gradi na 22 letih izkušenj in vam nudi najboljše funkcije iz zgodovine franšize.
Več o tem
Returnal
Prekinite krog neskončnega kaosa na stalno spreminjajočem se tujem planetu v tej tretjeosebni streljanki žanra "roguelike".
Več o tem
Sackboy A Big Adventure
Popeljite Sackboyja na epsko 3D-ploščadno pustolovščino s prijatelji.
Več o tem
Deathloop
Udeležite se večnega dvoboja med izjemnima morilcema.
Več o tem
Godfall
V novi akcijski plenilski igri za PlayStation 5 lovite plen in se opremite z legendarnimi oklepnimi kompleti.
Več o tem
Demon's Souls™
Ta predelava je v celoti zgrajena na novo in vas vabi, da doživite srhljivo zgodbo in neusmiljen boj igre Demon's Souls.
Več o tem
Destruction AllStars
Poskrbite za uničenje za volanom ali na nogah v tem globalnem fenomenu Destruction AllStars.
Več o tem
NBA 2K21
Z občutnimi izboljšavami že tako odlične grafike in načina igranja, tekmovalnimi spletnimi funkcijami in skupnostmi ter dodelanimi in raznolikimi načini igranja vam igra NBA 2K21 ponuja edinstveno doživetje vseh vidikov NBA-košarke in kulture, pri katerih je vse igra.
Več o tem
EA Sports FIFA 21
FIFA 21 ponuja veliko različnih načinov igranja, tako na ulici kot na stadionu – vključno z UEFA Ligo prvakov in pokalom CONMEBOL Libertadores.
Več o tem
Več iger za PS5
Zbirka PlayStation Plus
Uživajte v izbiri PS4 iger, ki so definirale celotno generacijo. Brez dodatnih stroškov so vključene v vaše članstvo PlayStation Plus6. Na svojemu sistemu PS5 boste že ob izidu imeli dostop do celotne zbirke.
Več o tem
Pristnost, ki vas bo osupnila
Podpora za čutni odziv, prilagodljivi sprožilci in tehnologija 3D-zvoka vam bodo omogočili, da se boste še globlje zatopili v igričarsko izkušnjo.
Tempest 3D AudioTech
Potopite se v zvočno okolje, kjer boste imeli občutek, da zvok prihaja iz vseh smeri. S tehnologijo Tempest 3D AudioTech pri podprtih igrah in z združljivimi slušalkami okolica resnično zaživi.
Heighten Your Senses™
Legendarna zasnova brezžičnega igralnega ploščka DualSense™ za PS5 se ponaša z realističnim čutnim odzivom5, dinamičnimi prilagodljivimi sprožilci5  in vgrajenim mikrofonom.
Čutni odziv
Doživite čutni odziv preko brezžičnega igralnega ploščka DualSense v izbranih igrah za PS5 in občutite učinke in vpliv svojih dejanj v igri z dinamičnim senzoričnim odzivom.
Prilagodljivi sprožilci
Spoznajte realistične prilagodljive sprožilce, ki vsebujejo dinamične stopnje odpornosti, ki simulirajo fizični vpliv igranja pri izbranih igrah za PS5.
Več o tem
ASTRO's PLAYROOM
Raziščite štiri svetove, od katerih vsak predstavlja inovativen način igranja z novimi prilagodljivimi funkcijami brezžičnega igralnega ploščka DualSense™ za PS5.
Spoznajte ASTRA
Razvedrilo in ustvarjanje vsebin
4K Ultra HD Blu-ray™
Predvajajte plošče 4K Blu-ray na televizorju z izjemno ločljivostjo 4K s konzolo PS5 (digitalna izdaja konzole PS5 je izvzeta).
Pretakanje razvedrilnih vsebin v 4K
Pretakajte razvedrilne vsebine v ločljivosti 4K prek najljubših podprtih aplikacij na konzoli PS5 s televizorjem 4K.
Ustvarjanje in skupna raba vsebin
Ustvarjajte posnetke zaslonov in videoposnetke igranja. V omrežju PlayStation Network ali prek izbranih družabnih aplikacij jih delite z drugimi igralci.
© 2020 Marvel
© 2020 Sony Interactive Entertainment LLC
Razvijalec Insomniac Games, Inc
1. Nadgradnja bo morda na voljo brez dodatnih stroškov ali za doplačilo ter bo morda na voljo za določen čas. Če imajo igralci igro za PS4™ na disku Blu-ray™, bodo morali vstaviti disk z igro za PS4, da bodo videli pot za nadgradnjo, nato pa prenesti različico za PS5 in imeti ob vsakem igranju igre za PS5™ disk z igro za PS4™ v pogonu. Za nadgradnjo ustreznih izdaj iger za PS4 na ploščah v digitalne različice za PS5 igralci potrebujejo konzolo PS5 z diskovnim pogonom.
2. Za igranje iger PS VR na konzoli PS5™ potrebujete naglavni komplet PS VR, kamero PlayStation®Camera za PS4™ (model CUH-ZEY1 ali CUH-ZEY2) in vmesnik za kamero PlayStation®Camera (dodaten nakup ni potreben; podrobnosti poiščite na strani playstation.com/camera-adaptor). Za najboljšo izkušnjo sistema PS VR na konzoli PS5 priporočamo uporabo brezžičnega igralnega ploščka DUALSHOCK®4. Pri nekaterih igrah boste morda potrebovali gibalne kontrolerje PlayStation®Move ali pa mora biti zagotovljena združljivost z merilnikom PlayStation®VR. Nova HD-kamera za PS5 ni združljiva s sistemom PS VR. Naglavni komplet PS VR, kamera za PS, brezžični igralni plošček DUALSHOCK 4, gibalni kontrolerji PS Move in merilniki PS VR se ne prodajajo skupaj s konzolo PS5.
3. Potrebujete račun za PlayStation Network. Veljajo celotna določila – playstation.com/PSNTerms.
4. Nadgradnja bo morda na voljo brez dodatnih stroškov ali za doplačilo ter bo morda na voljo za določen čas. Za nadgradnjo ustreznih izdaj iger za PS4 na ploščah v digitalne različice za PS5 potrebujete konzolo PS5 z diskovnim pogonom.
5. Na voljo, ko igra podpira funkcijo.
6 PlayStation Plus je plačljiva naročnina, ki se obračunava v rednih intervalih, dokler je ne prekličete. Veljajo starostne omejitve. Za celotne pogoje in določila glejte: https://playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms .
"PlayStation", "oznaka družine PlayStation", "logotip PS5", "DualSense" in "Play Has No Limits" so registrirane blagovne znamke družbe Sony Interactive Entertainment Inc. "SONY" je registrirana blagovna znamka družbe Sony Corporation.
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.playstation.com/sl-si/ps5/
in https://www.playstation.com/sl-si/games/ratchet-and-clank/

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
18.10.2021. ob 00:27
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
42 -krat