Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Playstation 5 kamera
  • Playstation 5 kamera

Playstation 5 kamera

Cena
38 €
Šifra oglasa: 8071483

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Gorenjska, Kranj, Kranj
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodam praktično nič rabljeno kamero za Playstation 5.
Je samo odprta embalaža.
Prodajam, ker sem dobil v paketu in je ne potrebujem.
Zraven dobite račun. Garancija velja do 10.8.2022.
Kontakt: 040639701 Matic


Playstation PS5 kamera
HD kamera se ponaša z dvema objektivoma za zajem v ločljivosti 1080p in vgrajenim stojalom, ter se popolnoma ujame z orodji za odstranjevanje ozadja v konzoli PS5, s čimer vas postavi v središče dogajanja.

Zajemanje v ločljivosti 1080p:
Medtem ko uživate v najbolj epskih trenutkih igranja se posnemite z dvema širokokotnima objektivoma kamere, ki zagotavljata tekočo in ostro sliko v polni visoki ločljivosti. Z gumbom za ustvarjanje na brezžičnem igralnem ploščku DualSense™ hitro ustvarite posnetek ali delite sliko sebe in svojega igranja.

Vgrajeno stojalo:
Zagotovite si popoln posnetek s pomočjo prilagodljivega stojala, vgrajenega v HD kamero. Njegova kompaktna zasnova omogoča, da kamero varno namestite nad ali pod televizor, hkrati pa lahko natančno prilagodite kot snemanja, tako da bo ustrezal vaši postavitvi.

Orodja za odstranjevanje ozadja:
Zavzemite osrednje mesto v svojih posnetkih, kar vam omogočajo orodja za odstranjevanje ozadja, vgrajena v konzolo PlayStation®5.

S HD kamero lahko sliki igranja, ki jo delite, dodate tudi sliko sebe1. To vam omogoča način slike v sliki. Poleg tega lahko obrežete ozadje ali celo ustvarite popolnoma profesionalen videz s pomočjo zelenega platna.

Zemljevid

Oglas je objavljen
09.10.2021. ob 12:58
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
371 -krat