Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • anti radiation chip

anti radiation chip

Cena
7 €
Šifra oglasa: 4826740

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Pomurska, Murska Sobota, Murska Sobota
Stanje
novo

Opis oglasa

Ne samo za mobilni telefon, temveč tudi za vašo klimatsko napravo, hladilnik, pralni stroj, mikrovalovno pečico in druge gospodinjske aparate

KAKO DELUJE: Večina elektronskih naprav lahko ionizira zrak iz pozitivnih ionov, ki poškodujejo naše živčne celice. Nalepka za zaščito pred sevanjem IS Narejena iz 16 poldragih kamnov, redkih kovin in posebnih oksidov z vrhunskimi magnetnimi lastnostmi, ki lahko nevtralizirajo pozitivne ione z sproščanjem negativnih ionov, da zaščitijo naše zdravje pred EMF sevanjem.
PRITISNO IN LAHKO ZA UPORABO: Ta zaščitna naprava je majhna in kompaktna. Samo zataknite blokator Crownstarqi EMR neposredno na vaš mobilni telefon / tablični računalnik / prenosnik / usmerjevalnik ali njihove ohišja ali druge elektronske naprave. Opomba: Izredno tanka oblika ne vpliva na uporabo ohišja ali prevleke
NEGATIVNI ION-GENERATORSKI EMF ŠČIT: Negativni ioni naj bi povzročali biokemične reakcije, ki zvišujejo raven razpoložljive kemikalije serotonin, skalarna energija pomaga lajšati depresijo, lajša stres in povečuje dnevno energijo.
EMF ZAŠČITNIK ZA OTROKE - nalepite emf nalepko na otrokove mobilne telefone, tablice, ročne igralne naprave, učinkovito zmanjšajte EMR EMR sevanje in ustvarite varno in zdravo okolje za vas in vašo družino

Če želite začutiti čudovite učinke negativnih ionov, preprosto odlepite nalepko proti sevanju s skalarno energijo in jo nanesite na površino elektronskih elementov. Za seznam elektronskih elementov, ki ustvarjajo pozitivne ione in radiacijo na visoki ravni, glejte spodnji seznam in natančne točke za nanašanje protitračne nalepke:
Slušalka - Na akumulator nanesite nalepko za zaščito pred sevanjem, da podaljšate življenjsko dobo in zmanjšate oddajanje sevanja.
Prenosnik - na baterije nanesite nalepko za zaščito pred sevanjem in še eno na zaslon prenosnega računalnika, da zmanjšate sevanje in bleščanje.
Televizija - na kateri koli del plošče za zaslonom nanesite 2 nalepke proti sevanju.
Hladilnik - na stran hladilnika pritrdite 2 nalepki za zaščito pred sevanjem in še 1 znotraj hladilnika, da spodbudite svežji pretok zraka.
Svetilka - Na kateri koli del žarnice v bližini žarnice nanesite nalepko proti sevanju.
AirCond - Nanesite 2 nalepki za zaščito pred sevanjem blizu strani klimatske naprave, da izboljšate pretok svežega zraka.
Mp4 predvajalnik in majhni pripomočki - na del blizu baterije nanesite nalepko proti sevanju, da podaljšate življenjsko dobo baterije in zmanjšate izhodno sevanje.
Mikrovalovna pečica / žar - Na zadnjo stran pečice nanesite 2 nalepki za zaščito pred sevanjem, da zmanjšate porabo sevanja in električne energije.

Opomba: Več kot 2000 energije

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
20.10.2020. ob 11:17
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
173 -krat