OJAČEVALEC MOBITEL GSM SIGNALA ANTENA REPETITOR PROFESIONAL

  • Cena: 130 
  • Šifra oglasa: 283521
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Obalno-kraška, Koper, Koper
Stanje: rabljeno

Več:

Ali imate hišo z debelimi zidovi v kateri ni GSM signala?
Ste v nekaterih prostorih vašega doma brez GSM signala?
Ali imate vikend v gorah, kjer ne lovite GSM signala?
Potem je GSM ojačevalnik prava stvar za vas.


Osnovne karakteristike:
- 100 m2 pokritja znotraj stavbe,
- enostavna montaža
- izpolnjuje pogoje za standard GB6993-86

Priključitev:
Zunanja usmerjena antena se pritrdi na območje z minimalnim GSM signalom in se s kablom poveže na bazno enoto, katero namestimo v območju kjer želimo telefonirati.

PRILOŽENO 8m koaksialnega kabla za priklop anten !!

GSM UMTS 3G LT4 OJAČEVALCI ST SO EDINI NA TRGU Z VSEMI POTREBNIMI EU CERTIFIKATI !!!
Kupljen v trgovini Digitklik pred tremi meseci za 258€ . Zraven priložim račun in garancijo. Ojačevalec prodam, ker smo prodali nepremičnino, na kateri smo ojačevalec uporabljali.


Priklop ojačevalca je popolnoma preprost. Napajalni kabel vtaknete v elektriko 220V. Kabel od antene vtaknete v ojačevalec in zadeva že deluje. Na ojačevalcu je ekranček, na katerem lahko odčitate jakost sprejetega signala.

Delovanje:
Zunanjo anteno postavite na zunanjost hiše, po možnosti na streho, kjer je signal najmočnejši. Ojačevalec ima zunanjo anteno ki je 20 krat močnejša od antene ki je vgrajena v mobilni telefon. Ojačevalec bo preko profesionalne antene dobil poln signal. Signal bo preko kabla potoval v ojačevalec. GSM profesionalni ojačevalec še dodatno ojača signal na maksimalno moč ter ga po dveh specialnih antenah oddaja v uporabo. S tem ojačevalcem boste vedno imeli poln signal, ne glede na to kje se nahajate.
Pokličite zdaj

Ne pozabite si ogledati moje ostale zanimive ponudbe na bolhi, KLIKNITE TUKAJ mogoče najdete še kaj zanimivega za vas ali vaše bližnje. Izdelek je primeren kot darilo.
Za dodatne informacije ali nasvet me lahko pokličete čisto vsak dan od 7h do 23h, z veseljem Vam bom odgovoril. Lahko vam tudi dostavim do doma po kurirju DHL ali hitri pošti slovenije.
Če se ne oglasim na klic mi prosim pošljite SMS sporočilo, poklical vas bom nazaj.
Prosim ne pošiljajte mi elektronskih sporočil preko bolhe, pokličite me ali mi pošljite SMS sporočilo, da vam čim hitreje odgovorim.
Ne pozabite si shraniti moje telefonske številke v telefon in oglasa med priljubljene, da ga boste tudi naslednjič našli

Lokacija oglasa OJAČEVALEC MOBITEL GSM SIGNALA ANTENA REPETITOR PROFESIONAL
Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa