Sony 3.5" 1,44MB disketna enota, 20 novih disket in floppy kabel

  • Cena: 35 
  • Šifra oglasa: 6322182
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam eno 3.5 palčno (vgradno) 1,44 MB disketno enoto skupaj z 20-imi novimi (zapakiranimi) 3.5-palčnimi disketami znamke Sony in TDK MFD-2HD, kapacitete 1.44 MB. Sem prvi lastnik vsega. Same diskete imam sigurno že več kot 15 let in se mi nerabljene valjajo v omari. Ena škatlica je še celo zapakirana. Vse diskete imajo zraven tudi pripadajočo folijo z nalepkami.
Sama disketna enota je brezhibna, delujoča, vzeta je bila iz enega namiznega računalnika kateremu je matična plošča crknila pred ene dvemi leti. Pride pa na enem 3,5 na 5,25 belem/bež plastičnem adapterju na katerega je gor privijačena. Adapter ima zraven tudi 4 križne vijake za vgraditev v namizni računalnik.
Zraven disketne enote in disket podarim še zastonj zraven eden disketni/Floppy kabel.
Teža vsega je 836 g. Načeloma prodam samo v kompletu (in nakup posameznih reči ni mogoč), vendar recimo, da se lahko zmenimo tudi samo za nakup samih 10-ih disket. V tem primeru je cena/škatlico 15 €..

Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Tehnične podrobnosti (za disketno enoto):
Znamka, proizvajalec: Sony
Model: MPF920-E
Številka dela: 3892A836
Serijska številka: 23562850
Barva: Bela/Bež (maska)
Datum proizvodnje: September 2001
Teža: 468 g (v 3,5 na 5,25 plastičnem adapterju z vijaki)

Diskete:

- TDK MFD-2HD, 1.44 MB x 10 kosov (z nalepkami), EAN koda: 4 902030 060503, teža 190,1 g

- Sony MFD-2HD, 1.44 MB x 10 kosov (z nalepkami), EAN koda: 4 901780 190737, 138,7 g

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Sony 3.5" 1,44MB disketna enota, 20 novih disket in floppy kabel
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa