Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Avtosedež BASTIAAN RWF 0-36 kg, ISOFIX in Top Tether - LIONELO
  • Avtosedež BASTIAAN RWF 0-36 kg, ISOFIX in Top Tether - LIONELO
  • Avtosedež BASTIAAN RWF 0-36 kg, ISOFIX in Top Tether - LIONELO
  • Avtosedež BASTIAAN RWF 0-36 kg, ISOFIX in Top Tether - LIONELO

Avtosedež BASTIAAN RWF 0-36 kg, ISOFIX in Top Tether - LIONELO

Cena
199,99 €
Šifra oglasa: 4382115

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Benedikt, Benedikt
Stanje
novo

Opis oglasa

Zahvaljujoč vrtljivemu sedežu obrnjenemu nazaj je mogoče prevažati otroka od prvih dni življenja. Za varnost in udobje najmlajših otrok je avtosedež opremljen z dodatnim reducijskim vložkom.
Uporaba edinstvene tehnologije pomeni, da je mogoče sedež prosto vrteti okoli svoje osi, ne da bi se morali odklopiti od vodil. Z obračanjem sedeža proti vratom avtomobila lahko otroka udobno in brez truda postavite na sedež.
Za razliko od večine drugih avtomobilskih sedežev vam Bastiaan RWF omogoča prevoz otrok, obrnjenih nazaj, do teže 18 kg - kot priporočajo strokovnjaki.

Trpežen in hiter način pritrditve avtosedeža v avto. Sistem ISOFIX znatno zmanjša sile, ki delujejo na otroka v primeru nenadnega zaviranja ali trčenja. Dodatni zgornji pas Tether na vrhu zadrževalnega sistema zmanjšuje otrokovo nagibanje glave v primeru čelnega trka.

Trajni trakovi otroku držijo sedež. Dodatne blazine na pasu preprečujejo drgnjenje dojenčkove občutljive kože, protizdrsne blazinice pa poskrbijo za pravilno namestitev pasov.

Okrepljena struktura in prostorne stranske plošče zagotavljajo najvišji standard zaščite v primeru potencialno nevarnih prometnih situacij. Vendar pa to še ni vse - Bastiaan RWF je opremljen tudi z dvostranskim sistemom SideProtect, ki je dodatna ovira med stranskimi trki s posebnim poudarkom na otrokovem vratu in glavi.

Udobna blazina za vstavljanje in zmanjšanje zagotavljata boljšo namestitev dojenčkov na sedež, kar pomeni ne le udobje, ampak tudi njihovo varnost.

5 stopenj nastavitve naslonjala za glavo z otrokom raste. Nastavitev naslona za glavo je vgrajena v varnostne pasove, kar znatno poveča udobje. Prilagoditev naslonjala z eno roko od sedečega do naslonjenega položaja. Zagotovljeno udobje in ustrezen položaj otroka.

Sedež je opremljen tudi s posebnim ledvenim vložkom, ki ščiti otrokovo hrbtenico, ki zahvaljujoč ustrezni obliki ohranja pravilen položaj hrbta majhnega popotnika.

Set vključuje snemljivo streho, ki dojenčka ščiti pred intenzivnim soncem, kar preprečuje pregrevanje in povečuje udobje potovanja.

Mehko, fleksibilno in trajno oblazinjenje, ki ga je izjemno enostavno vzdrževati čisto. Samo sesanje vam omogoča, da odstranite večino umazanije, material pa je tudi praln (do 30 stopinj).

Za sedež je bila opravljena večstopenjska verifikacija - opravil je številne notranje kontrole in preizkuse v neodvisnem certifikacijskem laboratoriju - TUV. Popolno skladnost z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04.

Specifikacija;
- 360 ° vrtljivo
- Sistem ISOFIX Top Tether
- Dimenzije: 41 x 51 x 57-80 cm
- Območje teže: od 0 do 36 kg
- Teža: 8,85 kg
- Namestitev: naprej ali nazaj
- Vzvratna vožnja do 18 kg
- Senčnik je vključen
- Sedež je mogoče pritrditi s trakovi
- Varnostni sistemi: ISOFIX pritrditev, zgornji privez
- Pralno: ročno pri 30 ° C
- Potrdila: TUV (TUV-ECE R44 / 04)

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
26.04.2021. ob 10:41
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
588 -krat