Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PEG PEREGO Viaggio 1 Duofix K Black avtosedež
  • PEG PEREGO Viaggio 1 Duofix K Black avtosedež
  • PEG PEREGO Viaggio 1 Duofix K Black avtosedež

PEG PEREGO Viaggio 1 Duofix K Black avtosedež

Cena
244,82 €
Šifra oglasa: 2240578

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Udobje 
Viaggio 1 Duo-Fix K ima širok in oblazinjen sedež. Naklon avtosedeža je nastavljiv v 4 položaje, s čimer otroku zagotavlja kar največje udobje in možnost sproščenega spanca tudi na daljših vožnjah. Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.



ASIP
Opremljen je s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.



Namestitev v avtomobil
V avtomobil ga lahko pritrdite na 2 načina - s podstavkom Isofix ali s 3-točkovnim varnostnim pasom avtomobila (brez podstavka).



Podstavek Isofix
Isofix je najvarnejša opcija pritrditve avtosedeža v avtomobil. Poleg tega pa je to tudi najenostavnejši način pripenjanja, pri katerem ste lahko brez skrbi, da je avtosedež pritrjen pravilno. Podstavek Isofix Base 0+1 K se pripne na avtomobilske Isofix priključne točke brez uporabe varnostnih pasov, na ta podstavek pa se pripne avtosedež.
Isofix Base 0+1 K je najbolj inovativen in učinkovit sistem za pravilno namestitev avtosedeža v avtomobilu. Homologiran je v skladu z veljavnim evropskim normativom ECE R44/04 za otroke,  težke od 0-18 kg (0 do približno 4 let).

Skladen z evropskim standardom R44/04
Vsi avtosedeži Peg Perego niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti. Vsi so testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).

Varnostni testi - 4 zvezdice
Avtosedež Viaggio 1 Duo-Fix K, pritrjen na podstavek Isofix Base 0+1, je na varnostnih testih ADAC, TCS, Stiftung Warentest, OAMTC osvojil 4 zvezdice (junij 2013). 



Lastnosti:

Homologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom 9–18 kg (približno od 1. do 4. leta)
Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev
5 točkovni nastavljiv pas
Snemljiva in pralna prevleka
Možna uporaba z IsoFox (opcijsko za dokup) ali 3-točkovni način z varnostnimi pasovi




Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
12.05.2020. ob 23:48
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
247 -krat