Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Varnostni avtosedež Braam RWF+ I-Size 0 do 36 - LIONELO
  • Varnostni avtosedež Braam RWF+ I-Size 0 do 36 - LIONELO
  • Varnostni avtosedež Braam RWF+ I-Size 0 do 36 - LIONELO

Varnostni avtosedež Braam RWF+ I-Size 0 do 36 - LIONELO

Cena
249,99 €
Šifra oglasa: 5859892

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Benedikt, Benedikt
Stanje
novo

Opis oglasa

Varnostni avtomobilski sedež Braam

Braam je varen in udoben sedež, opremljen z najsodobnejšimi zaščitnimi sistemi. Namestitev z ISOFIX podnožjem ali varnostnimi pasovi v kombinaciji s stabilizacijsko nogo zagotavlja najvišji varnostni standard. V modelu Braam lahko dojenčke prevažamo nazaj obrnjenem položaju do teže 18 kg, če se tako odločijo starši.
Širok razpon teže pomeni, da lahko sedež uporabljajo otroci od prvih dni življenja do teže 36 kg. Ko je otrok nekoliko starejši, lahko sedež z vrtljivim podstavkom za 360 stopinj z enim gibom zasukate naprej. Vrtljiva podlaga je neverjetno udobna tudi pri vstavljanju in odstranjevanju otroka s sedeža ter omogoča 5-stopenjsko nastavitev naslonjala.
Ojačana konstrukcija, energijsko potratni materiali in velike bočne stranice zagotavljajo najvišji standard zaščite v primeru potencialno nevarnih cestnih razmer. A to še ni vse - Braam je opremljen tudi z dvostranskim sistemom SideProtect, ki je dodatna ovira med bočnimi trki, s posebnim poudarkom na otrokovem vratu in glavi.
Za udobje otrok z različno težo in postavo je Braam opremljen ne le s sistemom za nastavitev naslonjala in naslonjala za glavo, temveč tudi s številnimi dodatki. Vložek in blazina zagotavljata boljše prileganje manjših dojenčkov na sedež, kar pomeni ne samo udobje, temveč tudi njihovo varnost. Oba vložka sta narejena v tehnologiji Dri-Seat, zahvaljujoč kateri zagotavljata ustrezno kroženje zraka in preprečujeta znojenje otroka.
Poseben ledveni vložek ščiti hrbtenico malega popotnika, hrbet pa ohranja v udobnem in varnem položaju. Ko začne sonce med potovanjem vašega otroka motiti, vam bo priskočil snemljiv senčnik.

- Širok razpon teže; 0-36 kg
- Noga za stabilizacijo + ISOFIX ali trakovi
- Osnova se vrti za 360 stopinj - smer vožnje naprej in nazaj
- Prevoz nazaj do 18 kg
- Dodatna stranska zaščita
- Nastavitev pasov, integrirana z naslonom za glavo
- Nastavitev naslonjala in naslona za glavo
- Vložek in zmanjšanje blazine za manjše otroke
- Snemljiv vizir

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
26.04.2021. ob 10:37
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
262 -krat