Robotski čistilec oken Cecotec WinDroid 970

  • Cena: 249,99 
  • Šifra oglasa: 4218117
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Zasavska, Kisovec, Kisovec
Interna številka izdelka: 0000003990337
Stanje: novo

Več:

Robotski čistilec oken Cecotec WinDroid 970
Conga WinDroid 970 robotski čistilec oken Cecotec. Pametna navigacija, ki samodejno zazna robove oken. Vibrirajoči brisalnik omogoča 5 načinov čiščenja. Kvadratna zasnova ohišja za lažje doseganje vogalov in robov. Vgrajen varnostni sistem proti zdrsu. Popolna čistilna rešitev za vaša okna. Novi robot za čiščenje stekla Conga WinDroid Excellence 970 izvaja popolno in učinkovito čiščenje s profesionalnim zaključkom na vseh vrstah zastekljenih površin. Izberite način, ki najbolje ustreza vašim potrebam in prihranite čas za uživanje v svojih hobijih brez prekinitve. Dosežite vsak kot. Conga WinDroid Excellence 970 ima kvadratno zasnovo, da doseže vse robove in vogale in doseže popolne rezultate z lahkoto. Postal bo učinkovita in praktična rešitev za čiščenje vašega doma.
Inteligentna navigacija iTech Win 3.0
Z inovativno tehnologijo umetne inteligence iTech Win 3.0 poišče in izračuna idealno pot, zazna meje okna in popolnoma očisti površine. Vključuje senzorje položaja, robov in razdalje za učinkovito vožnjo po celotni površini. Zahvaljujoč tehnologiji AutoStop System se samodejno vrne na začetno točko, ko je zaključil s čiščenjem.
Enostavno čiščenje vseh površin
Zmogljiv je za čiščenje vseh vrst površin, kot so steklo, ogledala, zasloni, ploščice, gladke površine ter notranja in zunanja okna. Čistite navpično in vodoravno. Tudi vaše mize bodo popolne z ročnimi ali zankastimi načini.
Pomočnik pri vaših opravilih
Pomagal vam bo pri gospodinjskih opravilih, ne da bi oddajal moteče hrupe, saj ima zelo tiho delovanje v primerjavi z drugimi modeli, pod 71 dB. Medtem ko se vaša okna čistijo samostojno, lahko brez skrbi počivate.
Prihranite čas in očistite dvakrat hitreje
Zasnovan je s tehnologijo SaveTime za čiščenje oken dvakrat hitreje v primerjavi s tradicionalnim načinom. Zahvaljujoč 4-metrskemu polmeru delovanja lahko doseže najtežje kote. Učinkovita sesalna črpalka
Opravite enotno in učinkovito čiščenje. S svojo močno sesalno črpalko ostane prilepljena na katerokoli zastekljeno površino, da na najvarnejši način odstrani umazanijo.
Ergonomska oblika
Njeno delovno stanje lahko opazujete in poslušate zahvaljujoč inovativnemu celovitemu komunikacijskemu sistemu, ki združuje luči in zvoke. Povedal vam bo, ko končate s čiščenjem, kalibracijo sesalne črpalke ali v kakšnem stanju čiščenja. Zaradi praktičnega ročaja z ergonomskim gumbom za vklop ga je enostavno premikati in prevažati.
Daljinski nadzor
Z daljinskim upravljalnikom na daljavo upravljajte Conga WinDroid Excellence 970. Robota lahko usmerite na točko, kjer želite začeti s čiščenjem. S preprostim premikom in iz katere koli lokacije lahko izberete način gibanja ali čiščenja, ki je najbolj primeren v vsakem trenutku.
Učinkovit varnostni sistem
Ne bo vam treba skrbeti, ali Conga WinDroid Excellence 970 pade s površine, saj ima celovit varnostni sistem. Vključuje litijevo baterijo z neprekinjenim napajanjem, ki preprečuje, da bi robot padel na tla, če pride do izpada električne energije, algoritem za nadzor padca, ki pomaga zaznati ovire, vakuum, okvirje in robove ter zelo odporen varnostni pas, ki ima sesalno skodelico, da se oprime stekla.

Ostale informacije:

Pametni robot za čiščenje oken s kvadratno zasnovo ohišja in vibrirajočim brisalnikom, ki lahko doseže vsak vogal.
iTech WinSquare: pametna navigacija, ki izračuna idealno pot čiščenja, zazna robove oken in popolnoma očisti vso površino.
Kvadratna zasnova ohišja: čisti robove in vogale ter nudi popolne rezultate in samostojnost.
Advance Clean 5: Čisti v 5ih korakih - vlaži, briše, krtači, čisti in posuši. Ta tehnologija omogoča doseganje profesionalnih rezultatov brez napora.
Pametni vibrirajoči brisalnik: Zgornja krpa čistilca za okna se premika v nihajočem gibanju in intenzivno čisti umazanijo. Čisti in odstrani tudi najtežje umazanije.
Ekstremno močna sesalna moč: Zmogljiv vakumski mehanizem, ki robota drži na oknu ali steklu z največjo varnostjo.
5 načinov čiščenja: vključuje 5 samodejnih načinov čiščenja: »N«, »Z«, »Loop«, »Area« in »Manual«. Način »Loop«: Robot 10-krat preide isto mesto za temeljito čiščenje, s katerim odstrani 100% umazanije. Čisti steklene in gladke površine: steklo tuš kabine, ploščice, notranja in zunanja okna.
Vgrajen varnostni sistem proti zdrsu:
SaveTime: dvakrat hitreje očisti okna in doseže tudi najbolj nedostopne kotičke.
Sistem AutoStop: Po končanem čiščenju odda opozorilni zvok in se samodejnem ustavi.
Okolju prijazno: krpe brisalnika so izdelane iz visokokakovostnih mikro vlaken in namenjene za večkratno uporabo.
Daljinski nadzor, ki omogoča ročno upravljanje robota.
Hitro čiščenje in močna moč sesanja.
Tiho čiščenje < 71 dB
Uporaben ročaj za enostavni prijem in ergonomskim gumbom za vklop.
Priloženo specializirano čistilno sredstvo.

Stik

Trgovina EVJ Center
Naslov
Loke pri Zagorju 22
Mesto in poštna številka
1412 Kisovec
Regija
Zasavska
Slovenija
E-pošta
info@evj.si
Lokacija oglasa Robotski čistilec oken Cecotec WinDroid 970
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa