Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOMPLET GAMER I5 16GB GTX1660 SUPER + UKRIVLJEN MONITOR SAMSUNG 27" +

KOMPLET GAMER I5 16GB GTX1660 SUPER + UKRIVLJEN MONITOR SAMSUNG 27" +

Cena
1.449 €
Šifra oglasa: 5363240

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Nove Fužine
Stanje
novo

Opis oglasa

Opis izdelka
PCplus Gamer gaming računalnik je narejen za igralce računalniških iger z uravnoteženo izbiro komponent, ki poskrbijo za gladko in hitro delovanje. Odlična izbira za vse, ki iščejo računalnik, s katerim se bodo kar nekaj let brez težav zabavali z najnovejšimi igrami in tudi hitro opravili delo v grafičnih programih ali uredili video.



Podroben opis
Osrednji del je 6-jedrni Intel Core i5-9400F procesor 9. generacije v sodelovanju z zmogljivo grafično kartico GeForce GTX 1660 SUPER 6 GB GDDR5. Za gladko sočasno delovanje več programov poskrbi 16 GB kakovostnega DDR4 pomnilnika. Vezni nabor Intel H310 osnovne plošče ponuja vse potrebne priključke za povezavo komponent. Tako računalnik brez težav poganja vse igre v FullHD ločljivosti z vsemi vklopljenimi podrobnostmi. Vgrajen je 256 GB NVMe SSD za bliskovit zagon sistema in najbolj priljubljenih iger. Da prostora za preostale igre in vsebine ne bo tako hitro zmanjkalo, je na voljo še dodatnega 1 TB prostora na trdem disku. Računalnik ima že nameščen operacijski sistem Windows 10 Home.

Monitor Samsung C27F390FHUXDU, 27", VA, CURVED, 16:9, 1920x1080, HDMI, VESA

Samsung C27F390FHU je ukrivljen LCD monitor z 68,6 cm (27") diagonalo in 1800R krivinskim radijem. Slika tako pokrije vaše celotno vidno polje in omogoči, da se popolnoma poglobite v dogajanje na zaslonu. Idealno za igričarske, filmske in športne navdušence.

Flicker-Free tehnologija zmanjšuje utripanje slike in vam ponuja udobno igralno izkušnjo. Tehnologija preprečuje slabšanje vida in je posebno priljubljena pri vseh, ki preživijo veliko časa pred računalniškim monitorjem.

Monitor ima tehnologijo AMD FreeSync, ki izboljša frekvenco osveževanja zaslona in zmanjša zamike. Igralni način vam zagotavlja, da vidite vsako igralno sceno v najboljšem možnem načinu in tako lahko opazite nasprotnika.

Dodatne lastnostiSamsung MagicBrightM; Samsung MagicUpscale; Dodaten eko prihranek; Brez migetanja slike; Način za varovanje oči; Igralni način

Priloženo HDMI kabel, napajalni kabel (1,5m), inštalacijski CD, hitra navodila

Garancija v mesecih 24



COOLER MASTER Devastator 3 žični osvetlitev 7 barv slo tisk gaming komplet


Gaming komplet tipkovnice in miške Cooler Master Devastator 3 je eden najbolj priljubljenih gaming setov. Ponuja osvetlitev v sedmih različnih barvah, nastavljivo DPI občutljivost miške in izboljšan odziv tipk za višje udobje.

Ergonomičen stil od roba do roba
Devastator 3 kombo je narejen za udobje v vseh pogojih. Miška je ergonomično udobna z ultratankim profilom in velikom koleščkom za lažjo uporabo. Tipkovnica prav tako ponuja tank profil za manj vpliva na zapestje, medtem ko protizdrsne podloge preprečujejo drsenje med vročimi bitkami.

Poseben dizajn membran
Devastator 3 tipkovnica ponuja posebna membranska stikala za eleganco in funkcionalnost. Membranska stikala omogočajo eleganten videz, medtem ko Cooler Masterjev poseben dizajn izboljšuje trpežnost in klikajoč "tactile" odziv za najboljšo natančnost.

Izbor sedem barv
Miška in tipkovnica v Devastator 3 kompletu sta RGB zmožna, s sedmimi različnimi možnostmi, med katerimi lahko izbirate. Tako lahko izberete ustrezno glede na vaše preostale PC dodatke. Če želite menjati barve, to naredite enostavno s pritiskom Fn gumba.


Natančna miška omogoča, da dvignete igro na višji nivo
Posebno oblikovana miška v kompletu je namenjena za zagrizene igralce. S trpežnimi Omrom stikali, narejenimi za 10 milijonov pritiskov, in Avago optičnim senzorjem, optimiziranim za najboljše rezultate.

Funkcionalen in odporen
Funkcionalen in odporen komplet je narejen, da bo z vami preko najbolj nervoznih bitk. Gumijast stranski oprijem izboljša stabilnost in zmanjša obrabo miške, isto vlogo igra dodana prevleka na tipkah tipkovnice.

Da boste lahko hitreje in lažje pričeli z uporabo vašega novega računalnika vam podarjamo enoletno naročnino na Office 365 Personal!

Office 365 Personal je namenjen samo za domače uporabnike!

Namestitev:
Office 365 Personal omogoča namestitev na 1 osebni računalnik in 1 tablični računalnik.

Prejem kode:
Koda za aktivacijo ni priložena računalniku. Ob nakupu boste prejeli navodila za prevzem kode.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
10.07.2021. ob 08:20
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
492 -krat