Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)
  • Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)

Amazon Echo Dot 3 pametni zvočnik z Alexo (3. Generacija)

Cena
25,99 €
Šifra oglasa: 6429505

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Hoče, Slivnica pri Mariboru
Stanje
novo

Opis oglasa

Amazon Echo Dot 3 Pametni zvočnik z Alexo

-Spoznajte Echo Dot - Naš najbolj priljubljen pametni zvočnik z oblikovanjem tkanine. To je naš najbolj kompaktni pametni zvočnik, ki se odlično prilega v majhne prostore.
-Izboljšana kakovost zvočnikov - Boljša kakovost zvočnikov kot Echo Dot Gen 2 za bogatejši in glasnejši zvok. Združite se z drugo Echo Dot za stereo zvok.
-Glasovni nadzor vaše glasbe - Stream pesmi iz Amazon Music, Apple Music, Spotify, Sirius XM in drugih.
-Pripravljen za pomoč - Vprašajte Alexo za predvajanje glasbe, odgovarjanje na vprašanja, branje novic, preverjanje vremena, nastavitev alarmov, nadzor združljivih pametnih hišnih naprav in še več.
-Glasovni nadzor vašega pametnega doma - Vklopite luči, prilagodite termostate, zaklenite vrata in še več z združljivimi povezanimi napravami. -Ustvarite rutino za začetek in konec dneva.
-Povežite se z drugimi - Pokličite skoraj vsakogar brez rok. Takoj se oglasite v drugih sobah v vašem domu ali pa objavite vsaki sobi z združljivo napravo Echo.
-Alexa ima spretnosti - Z več deset tisoč spretnosti in štetje, Alexa vedno postaja pametnejši in dodaja nove spretnosti, kot so sledenje fitnes, igranje iger, in še več.
-Zasnovana za zaščito vaše zasebnosti - Zgrajena z več plastmi varovanja zasebnosti in kontrolnikov, vključno z gumbom za izklop mikrofona, ki elektronsko odklopi mikrofone.
-Na voljo v barvah Črne ali Bele.


~Spoznajte ECHO DOT
Naša najbolj priljubljena Echo je zdaj še boljša. Z novim zvočnikom in dizajnom je Echo Dot pameten zvočnik z Alexo, ki je kot nalašč za vsako sobo. Samo prosi za glasbo, novice, informacije in še več. S svojim glasom lahko pokličete tudi skoraj vsakogar in upravljate združljive pametne domače naprave.

~"Alexa, igraj vrhunske hite"
Uporabite glas za predvajanje pesmi, izvajalca ali žanra prek Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora in drugih. Z združljivimi napravami Echo v različnih sobah lahko celoten dom napolnite z glasbo. Poslušajte tudi zvočne, poddaje, radijske postaje ali pa se združite s programom Fire TV za glasovne nadzorne filme in zabavo.

~ALEXA Z VESELJEM POMAGA
Olajšaj si življenje doma. Z glasom nastavite časovnike, dodajate elemente na sezname ter ustvarjate dogodke in opomnike koledarja. Preverite lahko tudi novice, vreme ali promet. Vprašajte za športne rezultate, filme, restavracije ali informacije.

~GLASOVNI NADZOR
več vašega doma
Upravljajte združljive pametne domače naprave z glasom. Vklopite svetilko, preden se izvlečete iz postelje, zatemnite luči s kavča, da si ogledate film, ali pa termostat obrnite navzgor, ko grete ven.

V aplikaciji Alexa lahko tudi brezplačno nastavite Guard, da bi dobili mobilna opozorila, če naprava Echo zazna zvok dimnega alarma ali razbivanja stekla, ko vas ni. In naročite se na Guard Plus za dostop do klica za pomoč v sili lahko pokličete preko svojega Echo in še več.

~ Ostanite v STIKU Z SVOJIMI BLIŽNJIMI
Uporabite svoje Alexa naprave kot interkom in se pogovorite s katero koli sobo v hiši s Drop In in Napovedi. Naj vsi vedo, da je večerja pripravljena, ali pa spomnite otroke, da je čas za spanje. Brezplačne klice lahko pokličete tudi na skoraj vsako številko v Združenih državah Amerike, Kanadi, Mehiki in Združenem kraljestvu, da ostanete v stiku z družino.

~Alexa ima SPRETNOSTI
Z več deset tisoč spretnostmi in štetjem je Alexa vedno pametnejša. Veščine so kot aplikacije in vam pomagajo narediti več, kot je predvajanje sproščujočega zvoka ali preizkušanje vašega glasbenega znanja. Samo reci: "Alexa, kakšne so tvoje vrhunske sposobnosti?"

~Alexa za OTROKE
Alexa bo prijazna brez doplačila. Vklopite starševski nadzor z aplikacijo Amazon Kids (FreeTime) v aplikaciji Alexa. Alexa bo samodejno dal otrokom prijazne odzive, filtriranje eksplicitne pesmi, blokiranje nakupovanja, in naj otroci kličejo odobrene stike. Starši lahko določijo tudi časovne omejitve in pregled dejavnosti. Za nas je pomembna otroška zasebnost.

Želite odkleniti več otrok prijaznih vsebin? Začite z $2.99/mesec, Amazon Kids+ (FreeTime Unlimited) omogoča otrokom dostop do tisoč ur Zvočnih knjig, interaktivnih iger in izobraževalnih spretnosti.

~Zasnovan za ZAŠČITO VAŠE ZASEBNOSTI
Alexa in Echo naprave so zgrajene z več plastmi varstva zasebnosti. Na primer, Echo Dot ima gumb za izklop mikrofona, ki elektronsko odklopi mikrofone. Imate tudi nadzor nad glasovnim posnetkom. Kadarkoli si jih lahko ogledate, slišite ali izbrišete.

~ENOSTAVEN za uporabo
Le priključite na vir napajanja, se povežite z Alexa aplikacijo in vprašajte karkoli želite (uporaba vseh zgoraj navedenih funkcij)
~Led prikaz Ure na strani.

**Nekatere možnosti bo mogoče treba doplačati za uporabo Alexe (Pozanimajte se, saj je odvisno od specifičnih funkcij vašega pametnega telefona)

SPECIFIČNI PODATKI:
VELIKOST: 3,9" x 3,9" x 1,7" (99 mm x 99 mm x 43 mm)
TEŽA: 10.6 oz. (300 gramov) Dejanska velikost in teža se lahko razlikujeta glede na proizvodni proces
POVEZLJIVOST WIFI: Dvojni Wi-Fi podpira omrežja 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 in 5 GHz). Ne podpira povezovanja z ad-hoc (ali medsektorska) Wi-Fi omrežja.
POVEZLJIVOST BLUETOOTH: Napredna podpora profilu zvočne distribucije (A2DP) za pretakanje zvoka iz mobilne naprave v Echo Dot ali iz točke Echo Dot v zvočnik Bluetooth. Profil daljinskega upravljalnika avdio/video (AVRCP) za glasovno upravljanje povezanih mobilnih naprav. Glasovno upravljanje brez rok ni podprto za naprave Mac OS X. Zvočniki Bluetooth, ki zahtevajo kode PIN, niso podprti.
AVDIO: Vgrajen zvočnik za glasovne povratne informacije, ko ni povezan z zunanjimi zvočniki. 3,5 mm stereo avdio izhod za uporabo z zunanjimi zvočniki (zvočni kabel ni vključen).
SISTEMSKE ZAHTEVE: Echo Dot je pripravljen za povezavo z brezžičnim internetom. Aplikacija Alexa je združljiva z napravami Fire OS, Android in iOS ter dostopna tudi prek spletnega brskalnika. Podprti operacijski sistemi. Nekatere spretnosti in storitve lahko zahtevajo naročnino ali druge pristojbine.
TEHNOLOGIJA NAMESTITVE: Amazon Wi-Fi enostavna nastavitev omogoča strankam, da v nekaj preprostih korakih povežejo pametne naprave s svojim omrežjem Wi-Fi. Wi-Fi preprosta nastavitev je drug način Alexa vedno postaja pametnejši. Preberite več o preprosti nastavitvi omrežja Wi-Fi
FUNKCIJE ZA OSEBE Z POSEBNIMI POTREBAMI: Aplikacija Alexa in izdelki, ki jih omogoča Alexa, vključujejo več funkcij za stranke s potrebami po dostopnosti, povezanih z vidom, sluhom, mobilnostjo in govorom.
VKLJUČENO V PAKET: Echo Dot, napajalni adapter (15W) in Vodnik za hitri začetek.
GENERACIJA: Echo Dot 3rd Generation - 2018 release
FUNKCIJE ZASEBNOSTI: Zbudite tehnologijo besed, indikatorje pretakanja, gumb za izklop mikrofona, možnost ogleda in brisanja glasovnih posnetkov in še več. Obiščite središče za zasebnost Alexa in raziščite, kako so naprave Alexa in Echo zasnovane za zaščito vaše zasebnosti.
*JEZIK: Alexa govori ANGLEŠKO in ŠPANSKO.
*Nekatere funkcije delujejo le z določenimi aplikacijami ali funkcijami samega pametnega telefona. Pred nakupom preverite ali jih imate. Podatke o teh Aplikacijah in funkcijah si oglejte na uradni strani "Amazon Echo dot 3". Aplikacije so prenosljive tako na Android kot na iOS.
*Nekatere funkcije Alexa echo dot so lahko plačljive. Pozanimajte se v zvezi s tem!

*Poštnina po ceniku standardne dostave pošte Slovenije.
Za več informacij nam Pišite:
Gmail: Marcelolensek@Gmail.com (Dosegljiv 24/7)
Ali pišite na: 068-129-240 (Dosegljiv 24/7)

Zemljevid

Oglas je objavljen
04.04.2021. ob 17:00
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
591 -krat