Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Pograd RICO s predalom 160x80-Bor-Zelena + GRATIS ležišči
  • Pograd RICO s predalom 160x80-Bor-Zelena + GRATIS ležišči

Pograd RICO s predalom 160x80-Bor-Zelena + GRATIS ležišči

Cena
349 €
Šifra oglasa: 4664384

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka
1382020BMS_013-Bor-Zelena-160x80
Stanje
novo

Opis oglasa

POSTELJA RICO JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC
Otroški pograd RICO zgotavlja izjemno kakovost. Pograd RICO je oblikovan predvsem zato, da lahko svojim otrokom ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. V kakovost same postelje vas bo prepričala uporaba naravnega lesa ter visoko kakovostnih plošč MDF. Konstrukcija vseh otroških postelj BMS pa je povezana z zelo močnimi in trdnimi vijaki.
KOMPLET 6V1 PRIPRAVLJEN ZA SPANJE!
Z nakupom pograda RICO prejmete posteljni okvir v željeni barvi, priročni posteljni predal, ter GRATIS posteljna poda in penasti ležišči!
V POSTELJI BMS GROUP SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO
Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj BMS je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les in visoko kvalitetne plošče MDF prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.
OTROŠKE POSTELJE BMS BODO IZPOLNILE VSE VAŠE ZAHTEVE IN ŽELJE VAŠEGA OTROKA
Najlepši kompliment, ki smo ga lahko deležni je nasmeh na obrazu vašega otroka, najboljša vizitka in reklama pa vsekakor vaše zadovoljstvo.
Poleg vseh ugodnosti pa imate na izbiro zelo veliko različnih modelov, pri katerih sami izbirate tudi barvne kombinacije. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, kateri imate prostorsko stisko v otroških sobicah, saj so postelje BMS primerne tudi za več otrok. Namreč, večini modelov lahko dodate dodatno ležišče v obliki pograda ali v predalu pod prvotno posteljo, seveda pa lahko tudi oboje. Če dodatnega ležišča ne potrebujete, pa lahko v dodatnem predalu shranjujete perilo ali igrače.
Kaj je MDF?
MDF plošče so visoko kvalitetne, homogenost in stabilnost pa omogočata neposredno lakiranje. Izdelane so iz lesnih vlaken (bukev, smreka in jelka) z dodatkom smole. Pri postelji RICO si lahko poleg barve posteljnega okvrja izberete tudi poljubno barvo MDF plošče. Zaradi svoje odpornosti so odporne tudi na vlago. 
Postelja vključuje:

posteljna poda, brez vzmetnic

Material:

Naraven borov les (22 mm)
Visoko kakovostna plošča MDF (16 mm)

Dimenzije:

Postelja: 154x166x87 cm (VxDxŠ) – za vzmetnico 160x80
Predal: 19x157 cm 
Višina vključenih penastih ležišč skupaj s prevleko je 7 cm

Pograd lahko uporabite tudi kot dve enojni postelji. V tem primeru je ena postelja nekoliko višja.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
20.09.2020. ob 00:12
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
66 -krat