Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • KOMODA VIVAN
  • KOMODA VIVAN
  • KOMODA VIVAN
  • KOMODA VIVAN
  • KOMODA VIVAN
  • KOMODA VIVAN

KOMODA VIVAN

Cena
263,90 €
Šifra oglasa: 8374442

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1482021KCT041
Stanje
novo

Opis oglasa

Privoščite si moderno komodo VIVAN v skandinavskem dizajnu, katero lahko uporabite v vseh prostorih vašega doma, saj je univerzalnega videza ki se povsod lepo poda. Komodo lahko uporabite v otroški ali mladinski sobi, spalnici, dnevni sobi ali predsobi za shranjevanje najrazličnejših predmetov. Komoda je razdeljena na tri prostorne predale in eno odprto polico, tako da vam nudi obilo prostora za shranjevanje in odlaganje.
SKANDINAVSKI STIL ZA MODERNO IN MINIMALISTIČNO SPALNICO
Opremite otroško ali mladinsko sobo z elementi iz kolekcije VIVAN, ki se ponaša z modernim skandinavskim stilom. Ustvarite prijeten in domač ambient v katerem bo otrok z veseljem preživljal svoj prosti čas, se učil, ustvarjal in si vzel čas za počitek. Minimalističen dizajn se odlično poda v vsak dom in se enostavno kombinira z vsemi ostalimi barvami.
FUNKCIONALNO POHIŠTVO ZA MAKSIMALNO IZKORIŠČEN PROSTOR
Kolekcija VIVAN se ponaša s funkcionalnostjo, saj je skrbno dizajnirana na način, da je vsak centimeter v vašem domu maksimalno izkoriščen in dobro organiziran. Privoščite svojemu otroku urejeno sobo v kateri bo z veseljem preživljal svoj prosti čas.
Material:

Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mm

Barva:

Bela + hrast

Dimenzije:

Širina: 100 cm
Višina: 90 cm
Višina nogic: 16 cm
Globina: 45 cm

Kolekcija:

Artikel je del kolekcije otroškega pohištva VIVAN, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.11.2021. ob 00:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
61 -krat