Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • POLIČNIK VIVAN
  • POLIČNIK VIVAN
  • POLIČNIK VIVAN
  • POLIČNIK VIVAN

POLIČNIK VIVAN

Cena
209,90 €
Šifra oglasa: 8374444

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1482021KCT043
Stanje
novo

Opis oglasa

Iščete prostoren poličnik v imenitnem skandinavskem dizajnu, ki vam nudi obilo prostora za odlaganje in shranjevanje knjig, slik in raznih dekorativnih predmetov? Poličnih VIVAN se ponaša z univerzalnim skandinavskim dizajnom, ki se lepo poda v vsako pisarno, dnevno, otroško ali mladinsko sobo in vanjo prinese dragoceni dodatni prostor za shranjevanje.
Poličnik je razdeljen na 4 prostorne odprte police in dve zaprti omarici v kateri lahko pospravite kakšne pomembne papirje za katere potrebujete varno mesto.
SKANDINAVSKI STIL ZA MODERNO IN MINIMALISTIČNO SPALNICO
Opremite otroško ali mladinsko sobo z elementi iz kolekcije VIVAN, ki se ponaša z modernim skandinavskim stilom. Ustvarite prijeten in domač ambient v katerem bo otrok z veseljem preživljal svoj prosti čas, se učil, ustvarjal in si vzel čas za počitek. Minimalističen dizajn se odlično poda v vsak dom in se enostavno kombinira z vsemi ostalimi barvami.
FUNKCIONALNO POHIŠTVO ZA MAKSIMALNO IZKORIŠČEN PROSTOR
Kolekcija VIVAN se ponaša s funkcionalnostjo, saj je skrbno dizajnirana na način, da je vsak centimeter v vašem domu maksimalno izkoriščen in dobro organiziran. Privoščite svojemu otroku urejeno sobo v kateri bo z veseljem preživljal svoj prosti čas.
Material:

Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mm

Barva:

Bela + hrast

Dimenzije:

Širina:90 cm 
Višina: 160 cm
Globina: 40 cm

Kolekcija:

Artikel je del kolekcije otroškega pohištva VIVAN, katero si lahko ogledate TUKAJ. Oglejte si še ostale artikle te kolekcije za stilsko dovršeno in varno otroško sobo!

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
28.11.2021. ob 00:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
40 -krat