AVENT PHILIPS kombinirani soparnik in mešalnik

  • Cena: 40 
  • Šifra oglasa: 7603645
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Rožna dolina
Stanje: rabljeno

Več:

S Philipsovim aparatom za pripravo zdrave otroške hrane 2-v-1 lahko enostavno pripravite zdravo domačo hrano za svojega malčka. Najprej v pari skuhajte sadje, zelenjavo, ribe ali meso, nato snemite posodo, jo obrnite in zmešajte vsebino, tako vam hrane ne bo treba prenašati.
S količino vode sami regulirate dolžino soparjenja, aparat vas nato le opozori z zvočnim signalom, da je prenehal sopariti. Ker vse poteka zgolj v eni posodi, je umazane posode zelo malo. Odličen je za potovanja z majhnim dojenčkom, ki že je, pa mu želite sami pripravljati hrano, namesto da mu ponudite industrijsko pripravljene kaše. Idealen je tudi za pripravo prehrane za celotno družino, če nimate druge posode za soparjenje.

Priložena so navodila glede delovanja aparata, navodila za postopno uvajanja goste hrane z recepti ter tudi navodila glede dolžine soparjenja živil (največ 20 minut, npr. meso).
Namesto originalne merilne posodice za vodo (se nam je zlomila) lahko vzamete katerokoli merilno posodico, ki ima oznako za 5 ml, 10 ml, 15 ml, 20 ml.

Vse zainteresirane lepo prosim, da kličete po 21.uri, čez dan pa pošljete samo sms in vas pokličem nazaj takoj, ko bom lahko.
Moj telefon: 041 967 936 (Janja)

Lokacija oglasa AVENT PHILIPS kombinirani soparnik in mešalnik
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa