Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • *Popularna revija Disney PRINCESKA strip za učenje branja izredno lepe
  • *Popularna revija Disney PRINCESKA strip za učenje branja izredno lepe

*Popularna revija Disney PRINCESKA strip za učenje branja izredno lepe

Cena
2 €
Šifra oglasa: 6250395

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam izredno lepe, legendarne revije Disney PRINCESKA za kvalitetno popestritev trenutkov z Vašimi malimi princeskami :) Predšolskim otrokom ponuja obilo zabave s skupnim branjem s starši, krepi vezi med otrokom in odraslim, prinaša zabavne zgodbe, stripe, domiselna navodila za ustvarjanje, uganke, iskanke, primerjanke in pobarvanke, da boste s princeskino pomočjo lahko brali, se igrali in ugibali!

Čudovita priložnost, da otroka pritegnete k branju, saj lahko vedno znova doživlja zgodbe ter občuduje slike živahnih barv. Hkrati je zgodba v stripu tudi enkraten pripomoček za učenje in treniranje branja za vse, ki imajo težave pri branju! Ne jezite se in ne obupajte, poskusite uvesti branje s premišljeno zvijačo - z ZABAVNIMI STRIPI! Preverjeno deluje :)

Odlična priložnost za odklop od mobitelov, interneta, da bodo dnevi lepši, pestrejši, bolj zabavni in predvsem stran od računalnika, da v miru preberete nekaj tudi v tiskani obliki :)

Na voljo le še nekaj kos!

Cena: 2 eur za kos
Ob nakupu kompleta zraven PODARIM tudi darilo: 1x dodatna revija PRINCESKA + 1x revija BARBIE MINI + 1x revija - strip WINX CLUB!

Hkrati LAHKO KUPITE TUDI revije CICIDO, CICIBAN, KEKEC, ZMAJČEK, PIKA POLONICA, BIM BAM, BONI, MAVRICA, PRINCESKA, BARBIE, MEDVEDEK PU, WINX, MAVRICA, COOL, BRAVO, PIL in PIL PLUS, TOP!, TEEN, OK, SMRKLJA, LISA, LIZA, COSMOPOLITAN, GRAZIA, ŽENSKI SVET in LOVE STORY. Za poseben popust pokličite!

Kontakt: 041 23 40 62 (Florena - Ljubljana)

Vabljeni tudi k ogledu ostalih ponudb. Kot ponavadi, pri nakupu več izdelkov iz prodajnega albuma, dobite popust!00100

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
19.02.2024. ob 11:43
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
844 -krat