Nesnice

  • Cena: 7,50 
  • Šifra oglasa: 930404
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Podravska, Poljčane, Poljčane

Več:

Obvestilo: ta jata nesnic je razprodana. Trenutno zapisujemo naročila za začetek leta 2020. V januarju in februarju bodo na boljo rjave in bele Leghorn. V februarju in marcu bodo na voljo rjave, grahaste, marogaste, črne in še nekaj posebnih pasem.

Na Kmetiji Šraj imamo na prodaj kokoši nesnice, ki so bile izvaljene 1.7.2019, torej bodo začele z nesnostjo v začetku novembra. Na voljo so rjave, črne, grahaste in marogaste. Na voljo so tudi petelini. Nesnice lahko že prevzamete ali jih naročite za dostavo. Dostave bodo v drugi polovici oktobra, ko bodo nesnice že tik pred nesnostjo. Dostava je možna po vsej Sloveniji, v večini primerov je brezplačna. Cena nesnic je odvisna od njihove starosti in od pasme. Cenik nesnic se nahaja med fotografijami. Tik pred nesnostjo je cena za rjave 7,50€, za ostale pasme 8,50€. Mlajše so sorazmerno cenejše.

Pri nas vzrejene nesnice so zaščitene proti osmim boleznim, priložimo potrdilo o cepljenjih. Zelo primerne so tudi za rejo na prostem, kjer so še bolj izpostavljene različnim boleznim.

Pri nas na domu jarkice prodajamo:
sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00
sobota od 8:00 do 12:00

Z dolgoletnimi izkušnjami pri reji perutnine se priporoča
Kmetija Šraj
Čadramska vas 19
2319 Poljčane

031 751 675
kmetija.sraj@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/KmetijaSraj/

Lokacija oglasa Nesnice
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa