Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • 2V1 MONTESSORI STOLČEK POMAGALČEK ZA DVA - LISIČKA
  • 2V1 MONTESSORI STOLČEK POMAGALČEK ZA DVA - LISIČKA

2V1 MONTESSORI STOLČEK POMAGALČEK ZA DVA - LISIČKA

Cena
219 €
Šifra oglasa: 5991127

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka
1032021TIF22
Stanje
novo

Opis oglasa

Montessori stolček pomagalček lahko otrok uporablja kot set mizice in stolčka, ali pa kot priročno pručko z varovali, da bo lažje dosegel višje površine, ki mu še niso dostopne. Stolček je izdelan z namenom, da ga otrok lahko sam uporablja in pri tem ne potrebuje pomoči odraslih, zato lahko otrok sam raziskuje in ustvarja, ter hitreje odkrije svoje sposobnosti. Stolček je dovolj prostoren, da ga lahko hkrati uporabljata kar dva otroka. Stolček je na voljo v štirih prikupnih živalskih motivih, ki poživijo stolček, zato bo bolj zanimiv za otroke.
2v1 MONTESSORI STOLČEK ZA HRANJENJE, IGRO IN UČENJE
Stolček pomagalček lahko otrok uporabi kot pručko, da bo lažje dosegel višje površine, kot so umivalnik, jedilna miza ali kuhinjski pult, zato se lahko sam umije, ustvarja in aktivno sodeluje pri pripravi hrane. Pručko lahko enostavno spremenite v set mizice in stola, katerega lahko otrok uporabi za hranjenje ali ustvarjanje.
KAJ JE MONTESSORI
Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN
Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.
Motivi:

Kuža, opica, lisička, medved

Material:

100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

Širina: 56 cm
Višina: 90 cm
Globina: 45 cm
Višina prve stopnice: 24 cm od tal
Višina druge stopnice: 45 cm od tal

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
17.01.2021. ob 00:15
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
74 -krat