2V1 MONTESSORI STOLČEK POMAGALČEK ZA DVA - OPICA

  • Cena: 219 
  • Šifra oglasa: 5436327
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka: 1492020TIF020
Stanje: novo

Več:

Montessori stolček pomagalček lahko otrok uporablja kot set mizice in stolčka, ali pa kot priročno pručko z varovali, da bo lažje dosegel višje površine, ki mu še niso dostopne. Stolček je izdelan z namenom, da ga otrok lahko sam uporablja in pri tem ne potrebuje pomoči odraslih, zato lahko otrok sam raziskuje in ustvarja, ter hitreje odkrije svoje sposobnosti. Stolček je dovolj prostoren, da ga lahko hkrati uporabljata kar dva otroka. Stolček je na voljo v štirih prikupnih živalskih motivih, ki poživijo stolček, zato bo bolj zanimiv za otroke.
2v1 MONTESSORI STOLČEK ZA HRANJENJE, IGRO IN UČENJE
Stolček pomagalček lahko otrok uporabi kot pručko, da bo lažje dosegel višje površine, kot so umivalnik, jedilna miza ali kuhinjski pult, zato se lahko sam umije, ustvarja in aktivno sodeluje pri pripravi hrane. Pručko lahko enostavno spremenite v set mizice in stola, katerega lahko otrok uporabi za hranjenje ali ustvarjanje.
KAJ JE MONTESSORI
Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN
Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.
Motivi:

Kuža, opica, lisička, medved

Material:

100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

Širina: 56 cm
Višina: 90 cm
Globina: 45 cm
Višina prve stopnice: 24 cm od tal
Višina druge stopnice: 45 cm od tal

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa 2V1 MONTESSORI STOLČEK POMAGALČEK ZA DVA - OPICA
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa