Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • MONTESSORI MIZICA S STOLČKOM (NATUR)

MONTESSORI MIZICA S STOLČKOM (NATUR)

Cena
159 €
Šifra oglasa: 5991112

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šentvid
Interna številka izdelka
1032021TIF005
Stanje
novo

Opis oglasa

Montessori mizica s stolčkom je nepogrešljiv pripomoček vsakega malčka, saj mu omogoči, da se sam usede za mizico ter na njej ustvarja, riše, bere ali jé. Montessori mizico lahko otrok uporablja brez pomoči odraslega, zato je lahko bolj neodvisen in samostojen. Otrok lahko zato hitreje razvije razne spretnosti in odkrije svoje sposobnosti. Mizica ima zanimiv dizajn v obliki avtomobilčka, zato jo otroci z veseljem uporabljajo.
Set mizice in stolčka je na voljo v treh modernih barvah, ki naredijo vaš dom bolj igriv in zanimiv, ter ustvarijo prijeten ambient za otroka v katerem bo z veseljem ustvarjal, se učil in igral.
KAJ JE MONTESSORI
Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN
Montessori pohištvo vašemu otroku omogoči, da bolje zaznava svoje okolje ter tako hitreje odkrije svoje sposobnosti. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.
KVALITETNO LESENO MONTESSORI POHIŠTVO, IZDELANO V EVROPI
Montessori mizico s stolčkom izdeluje majhno družinsko podjetje v Latviji, ki se že dve generaciji ukvarja z izdelavo kvalitetnega in kakovostnega pohištva. Vso Montessori pohištvo je izdelano v skladu z Evropskimi standardi iz 100% brezove vezane plošče, ki je izjemno trpežna in lahka, zato lahko izdelke otroci brez težav uporabljajo sami ter si jih prilagodijo svojim željam in potrebam.
Barve:

Naravna, siva + modra, siva + roza

Material:

100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

Višina mizice: 45 cm
Višina stolčka: 25 cm

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
17.01.2021. ob 00:15
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
57 -krat