Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • MONTESSORI PRILAGODLJIV STOLČEK POMAGALČEK ZA UČENJE IN IGRANJE (VEČ B
  • MONTESSORI PRILAGODLJIV STOLČEK POMAGALČEK ZA UČENJE IN IGRANJE (VEČ B

MONTESSORI PRILAGODLJIV STOLČEK POMAGALČEK ZA UČENJE IN IGRANJE (VEČ B

Cena
154,90 €
Šifra oglasa: 8118799

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Moste Polje, Jarše
Interna številka izdelka
1422021TIF008
Stanje
novo

Opis oglasa

Montessori prilagodljiv stolček je odličen pripomoček za vsakega otroka saj mu pomaga, da doseže manj dostopne površine za katere je še premajhen. Otroku pomaga, da doseže umivalnik, jedilno mizo ali kuhinjski pult, da se lahko sam umije, ustvarja ali pomaga pri pripravi hrane. Montessori pohištvo je izdelano z namenom, da otrok deluje bolj samostojno in neodvisno ter tako hitreje doseže svoje želje in odkrije svoje sposobnosti.
Stolček je prilagodljiv in raste skupaj z otrokom – ko bo otrok večji stopničko lahko enostavno prestavite nižje, zato je stolček primeren tako za manjše kot za večje otroke.
KAJ JE MONTESSORI
Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.
MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN
Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Otroku omogoči, da bolje zaznava svoje okolje ter tako hitreje odkrije svoje sposobnosti. 
KVALITETNO LESENO MONTESSORI POHIŠTVO, IZDELANO V EVROPI
Montessori prilagodljiv stolček izdeluje majhno družinsko podjetje v Latviji, ki se že dve generaciji ukvarja z izdelavo kvalitetnega in kakovostnega pohištva. Vso Montessori pohištvo je izdelano v skladu z Evropskimi standardi iz 100% brezove vezane plošče, ki je izjemno trpežna in lahka, zato lahko izdelke otroci brez težav uporabljajo sami ter si jih prilagodijo svojim željam in potrebam.
Barve:

Bela, naravna

Material:

100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

Višina: 90 cm
Širina: 38 cm
Globina 40 cm
Višina prve stopnice: 24 cm od tal
Višina druge stopnice: 45 cm

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
17.10.2021. ob 00:42
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
71 -krat