Vrhunski ergonomski stol Ergos Premium, nov+garancija

  • Cena: 380 
  • Šifra oglasa: 6279791
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Zupančičeva jama
Stanje: novo

Več:

Prodam nov stol Ergos Premium, vrhunski, z garancijo , barva črna. Veliko nastavitev, za ta denar ne dobite boljšega! Priložim darilo. Cena je zadnja!
https://www.youtube.com/watch?v=jpke0gPuRQA

Funkcionalno najbolj dovršen ergonomski pisarniški stol. Eleganten dizajn, čvrsta konstrukcija in mednarodno uveljavljen mehanizem. Stol nudi vse potrebne nastavitve, ki jih morajo imeti najboljši ergonomski pisarniški stoli.

1. NASTAVITEV VIŠINE SEDEŽA NA PISARNIŠKEM STOLU

S ploščato ročico, pod sedežem na desni strani, lahko spreminjamo višino pisarniškega stola tako, da v kolikor želimo znižati višino stola, povlečemo ročico navzgor in prav tako jo povlečemo navzgor, v kolikor želimo zvišati višino ergonomskega stola le, da se istočasno nekoliko privzdignemo.
2. NASTAVITEV GLOBINE SEDEŽA

S ploščato ročico, pod sedežem na levi strani, lahko pomikamo sedež po globini tako, da potisnemo ročico navzdol in istočasno pomikamo sedež naprej ali nazaj.
3. NASTAVITEV MOČI NAGIBA NASLONJALA NA PISARNIŠKEM STOLU

Z okroglo ročico, pod sedežem na levi strani, nastavljamo nagib naslonjala. Naslonjalo, ki je fiksirano odklenemo oz. sprostimo tako, da ročico izvlečemo in zavrtimo nazaj, se naslonimo in naslonjalo pomikamo nazaj do želenega položaja. Fiksiramo ga tako, da ročico zavrtimo naprej. Ko želimo naslonjalo ponovno odkleniti, ročico zavrtimo nazaj. Da se naslonjalo pomakne, se moramo s hrbtom nasloniti s takšno silo, da zaslišimo rahel klik v mehanizmu in šele takrat bo mogoč pomik naslonjala naprej.
4. SAMODEJNA NASTAVITEV NASLONJALA PO VIŠINI

Pri nastavljanju nagiba naslonjala na pisarniškem stolu se naslonjalo samodejno prilagaja po višini, glede na velikost uporabnika in s tem omogoča optimalno prileganje ledvene opore.
5. NASTAVITEV LEDVENE OPORE NA PISARNIŠKEM STOLU

Na hrbtni strani naslonjala je ledvena opora z ročicama, katero lahko nastavljamo tako, da istočasno, z obema rokama ročici pomikamo navzgor in navzdol. S tem omogočimo sedenje za zdravo hrbtenico.
6. NASTAVITEV MOČI NAGIBA NASLONJALA

Z okroglo ročico na desni strani in pri sproščenem naslonjalu, lahko nastavljamo moč nagiba naslonjala tako, da jo izvlečemo in vrtimo naprej, če želimo, da bomo potrebovali večjo moč za nagib naslonjala. Tak položaj dopušča večjo ohlapnost trebušnih mišic. Ko ročico vrtimo nazaj potrebujemo manjšo moč, trebušne mišice pa so bolj napete.
7. NASTAVITEV NASLONA ZA GLAVO

Naslon za glavo lahko nastavimo po višini tako, da nosilec naslona povlečemo navzgor ali navzdol. Zgornji del naslona lahko ločeno pomikamo po naklonu, da omogočimo želeno prileganje.
8. 3D NASTAVITEV NASLONOV ZA ROKE

S pritiskom na gumb, ki je na spodnji, zunanji strani obeh naslonov, lahko nastavimo ustrezno višino naslonov za roke. Zgornji del naslonov lahko ročno pomikamo naprej in nazaj ter levo in desno.
9. DOSTAVA PISARNIŠKEGA STOLA

Podatki o uporabniku

Naslov
Pustite vaš telefon 44
Mesto in poštna številka
1000 ljubljana
Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Vrhunski ergonomski stol Ergos Premium, nov+garancija
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa