Vintage MS Word For Windows 2.0 in Access 1.0 (1.1) in knjige

  • Cena: 30 
  • Šifra oglasa: 5880354
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Bežigrad, Črnuče
Stanje: rabljeno

Več:

Prodam vintage pisarniška programa od MicroSoft (za DOS OS ?), in sicer Word For Windows 2.0 in Access 1.0. Word pride na sedmih 3.5 palčnih 1,44 MB disketah, Access pa na 6ih disketah. Zraven dodatno kot plus pride še Access 1.1 verzija na 5ih 3.5 palčnih 1,44 MB disketah katerih pa žal manjkata dve disketi. Verjetno bi se dalo preostali dve dobiti kje na spletu za dolpoteg. Žal pa ne vem ali je dotična zbirka enega in drugega MS programa celotna.
Zraven pridejo pa še odlično ohranjene knjige (razni uporabniški priročniki in vodiči) v Angleščini za Access, Word in Graph program. V DropBox albumu (povezavi spodaj) v oglasu so pa še posnetki kazal vseh teh knjig.
Teža vsega je 5145,5 g. Vse pa prodam izključno v kompletu. Če vzamete komplet Vam podarim še Windows 3.1 na sedmih 3.5 palčnih 1,44 MB disketah in program Paradox, ki se pa nahaja na 5ih disketah. Na slikah na oglasu ni ne enega kot drugega, a dodam zraven.
Vse skupaj že čaka na svojega novega lastnika. Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti

Povezava do DropBox albuma: https://www.dropbox.com/sh/1ajcjw7ih47tzoq/AABQC98liAKbtsHB7G_HkpiGa?dl=0

Več informacij o Access: https://winworldpc.com/product/microsoft-access/10

Podrobnosti o Wordu: https://winworldpc.com/product/microsoft-word/2x-windows

Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave

Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg
Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D

Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.

OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.

Podatki o uporabniku

Regija
Osrednjeslovenska
Država
Slovenija
Lokacija oglasa Vintage MS Word For Windows 2.0 in Access 1.0 (1.1) in knjige
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa