Dron Xiaomi FIMI X8 SE

  • Cena: 529 
  • Šifra oglasa: 2026581
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Goriška, Solkan, Solkan
Stanje: novo

Več:

Xiaomi Fimi X8 SE je odličnega zložljivega videza in je pravi tekmec najboljšim dronom na trgu. S svojo kamero visoke ločljivostji 4K in pametnim sistemom krmiljenja vam bo olajšal letenje ter zajemanje slik in videoposnetkov. S stabilizatorjem slike, velikim dosegom in pametnim zaznavanjem ovir ima neizmeren potencial pri ustvarjanju posnetkov.

Glavne značilnosti drona:
● 4K video 100Mbps
● 3-Osna Stabilizatorijska kamera
● Zložljive prenosne oblike
● 5km GPS
● Pametno sledenje in pametenno letenje
● Avtonimija 33 minut letenja
● Natančen sistem za določanje položaja
● Upravljanje preko telefona

Xiaomi X8 lahko doseže 5000-metrski razpon in kar 33-minutni čas letenja. Zmogljivi 4K video posnetki pri 30 sličicah na sekundo s 100 Mb / s. Prav tako lahko snema F-log za postprodukcijo in format DNG (RAW). 3-osna 12 MP kamera z Sony IMX378 senzorjem. Večje slikovne pike (piksli) pomenijo, da je FIMI X8 SE občutljiv na svetlobo in tako ne popači barv.

Xiaomi Dron ima obilico inteligentnih načinov letenja, vključno s hiperlapse, panoramo, sledenjem predmetom in koordiniranimi točkami. Način CineShots vam pomaga snemati dih jemajoče posnetke s kinematografsko kompozicijo. Na voljo je več nastavitev, ki omogočajo različne načine snemanja (Rocket, Dronie, Circle, Helix). Prav tako ima 3 kratni digitalni zoom.

Xiaomi je neverjetno prenosen drone, ki tehta manj kot 790 gramov. Ko ga zložite, je le malo večji od velikega pametnega telefona. Sedaj še tišji in bolj sposoben kot Xiaomi izvirni 4K Mi drone.

Dodatne informacije in naročilo ---> Xiaomi FIMI X8 SE Dron

Spletna povezava:

Spletna povezava

Lokacija oglasa Dron Xiaomi FIMI X8 SE
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa