• POMIVALNI STROJ KRUPPS S209E
  • POMIVALNI STROJ KRUPPS S209E
  • Ne zamudite priložnosti

POMIVALNI STROJ KRUPPS S209E

Cena
3.353 €
Šifra oglasa: 8200354

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Zasavska, Zagorje ob Savi, Zagorje ob Savi
Stanje
novo

Opis oglasa

Modeli linije SOFT so opremljeni z avtomatskim mehčalcem vode, ki ponuja možnost razgradnje tvorbe apnenca z izjemno učinkovitostjo. Pravzaprav je mehčalec vode popolnoma avtonomen in samodejno nadzoruje svoje intervale regeneracije glede na trdoto vstopne vode; vse, kar morate storiti, je napolniti rezervoar za sol, ko se na zaslonu prikaže sporočilo »brez soli«. Smole se regenerirajo med cikli pranja, zato ni potreben izpad stroja.
Inovativni UNIKO zaslon na dotik iz kaljenega stekla omogoča vsako operacijo preprosto in intuitivno, od izbire najprimernejšega cikla pomivanja do nadzora napredka, pa tudi stalnega spremljanja stanja pomivalnega stroja z lahkoto. Velika izbira ciklov pomivanja omogoča, da se pomivalni stroj prilagodi vašim potrebam. Nenehna samodiagnoza vam omogoča, da zmanjšate čas izpada stroja, s čimer opozorite tehnika prek nadzornega sistema Wi-Fi IKLOUD, ki omogoča daljinsko spreminjanje parametrov pomivalnega stroja in reševanje situacije v realnem času.

Model S209E je primeren za pomivanje skodelic, kozarcev, krožnikov in posode (z uporabo ustrezne košare) z odmikom do 295 mm.
Elektronski nadzor vam omogoča upravljanje različnih parametrov, da vam zagotovi absolutno raven prilagajanja, stalna samodiagnoza pa vam omogoča, da zmanjšate čas izpada stroja , kar predlaga nekatere operacije, ki jih je treba preveriti. Samočistilni cikel ob koncu dneva očisti posodo za pranje in izprazni vročo vodo iz kotla, ki preprečuje nastanek vodnega kamna. Standardni dvojni peristaltični električni dozator za pomivalni in izpiralno sredstvo, zagotavlja najboljši rezultat pri vsakem ciklu pranja z velikimi prihranki zahvaljujoč natančnemu odmerjanju, ki ga upravlja elektronska kartica; medtem ko oblikovane roke za pranje in izpiranje zagotavljajo veliko zanesljivost in vzdržljivost. Karoserija je v celoti izdelana iz jekla AISI 304 in je zasnovana z vsemi komponentami na sprednji strani za enostavno tehnično pomoč.

Dimenzije: 470x595x710V
št. košar/uro - (+55°C): največ 48
Košara: 400x400mm

Zemljevid

Objekti v bližini

servisgrcar1

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Zasavska, Slovenija
Oglas je objavljen
29.10.2021. ob 09:48
Do poteka še
do prodaje
Oglas je prikazan
403 -krat

servisgrcar1

Vsi oglasi te trgovine
Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Slovenija
  • Naslov:  Zasavska, Slovenija