Pomivalni stroj Winterhalter GS 515 - XL komora

  • Cena: po dogovoru
  • Šifra oglasa: 2486866
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Savinjska, Celje, Celje

Več:

POGLEJTE ŠE OSTALE MOJE OGLASE !

Vrhunski profesionalni stroj za pomivanje posode, znamke Winterhalter, tip GS 515 ;dvižni, avtomatsko doziranje čistil, čas pomivanja 90-150-210 sekund , črpalka za izmet vode, stroj se na koncu dneva sam očisti, velika vhodna višina in možnost pranja slaščičarskih pladnjev in ostale kuhalne posode.......Možna tudi kotna postavitev stroja. Stroj je ohranjen, servisno pregledan in brezhiben!!!,! V izogib nevšečnostim kupujte pri preverjenih!!!

Glede na naše dolgoletne izkušnje na trgu vam kot serviser in trgovec, ki je prisoten na trgu že več kot 30 let (od leta 1989), lahko zagotovimo, da dobro poznamo blagovne znamke in njihovo kvaliteto, ki jih prodajamo in druge primerljive blagovne znamke.
Ponudimo vam lahko dober in zaupanja vreden odnos, kvalitetne in servisno pregledane novejše rabljene aparate, slovenska navodila za proizvode, nasvete in pomoč pri njihovi uporabi ter kvalitetne poprodajne aktivnosti in servisne storitve.
Najpomembnejše pa je, da znamo prisluhniti kupcu, prepoznati njegove želje in jih uresničiti v čim večjem obsegu, kar nam naši zvesti in zadovoljni kupci dnevno potrjujejo.
Pokličite nas in obiščite našo trgovino na naslovu Kersnikova 17a, Celje, seveda obvezno po predhodni najavi. Hvala.

Prodaja Odkup Novejših Gostinskih Naprav Robert Pleteršek s.p. Celje....že 30 let
041 640 674 od ponedeljka do petka do 17h
Ogled po predhodnem dogovoru!!!!

klikni
POGLEJTE ŠE OSTALE MOJE OGLASE !

Stik

ROBERT PLETERŠEK S.P.
Naslov
Pod kostanji 2
Mesto in poštna številka
3000 Celje
Regija
Savinjska
Slovenija
E-pošta
pletersek.robert@siol.net