Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DE BUYER MINERAL 5610.28 28 cm ponev nizka železna

DE BUYER MINERAL 5610.28 28 cm ponev nizka železna

Cena
44,50 €
Šifra oglasa: 3114854

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Francoski proizvajalec De Buyer, je vodilni na področju proizvodnje visokokakovostne kuhinjske posode od leta 1830. Vsi njihovi izdelki so 100% naravni, prav tako postopek izdelave, ki je okolju prijazen.

Brez PTFE in PFOA škodljivih elementov, brez dodanih kemikalij. Te posode so namenjene vsem tistim, ki v skrbi za svoje zdravje in okolje prisegajo na visoko kakovost materialov in polnost okusov ter sledijo tradiciji. Primerne za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, saj že dolgo slovijo svetovni ugled v najprestižnejših hotelih in restavracijah.

Železo je 100% naravni mineralni material. Posoda ima na zunanji strani edinstven premaz iz čebeljega voska Mineral B element. Prav zaradi premaza, se tudi ročaj posode ne segreje. Omogoča visoko segrevanje in tako popolno ohranitev vitaminov in ostalih hranilnih snovi. Idealna je za pečenje in žar. Več kot jo uporabljamo, večja je njena funkcionalnost, ima namreč doživljenjsko garancijo.

Ko se posoda segreje do temp. 140 st. C, se hrana rahlo dvigne nad površino, kot rezultat Mailardove reakcije (reakcija med ogljikovimi hidrati in beljakovinami, ki poskrbi za spremembo barve, okusa in ohranitev kakovostnih sestavin hrane).

V ponvi se lahko peče vse vrste mesa, ribe, jajca, frtaljo, palačinke, zelenjavo  - ala na žaru, dušeno zelenjavo. Ponve lahko postavite v klasično pečico, vendar se v tem primeru ročaj zelo segreje.

V ponvi se ne sme kuhati, pražiti, dušiti kisle zelenjave (paradižnik, kislo zelje, kisla repa, … nobenih v kisu vloženih jestvine).
Nova ponev potrebuje malo več maščobe, s kasnejšo uporabo ko pridobi na površju sloj pa manj maščobe. Zelo je pomembno, da se ponev dovolj segreje preden se vanjo vstavi jestvine.

Primerna za vse kuhalne površine, tudi indukcijo

Veliksot: 28 cm


Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
04.05.2020. ob 23:51
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
681 -krat