Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • CANDY GVSW 486 T/5 pralno sušilni stroj

CANDY GVSW 486 T/5 pralno sušilni stroj

Cena
549,90 €
Šifra oglasa: 2271859

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska

Opis oglasa


Opis:
Candy pralno-sušilni stroj GVSW 486T/5 z nižjo temperaturo sušenja, zmogljivostjo pranja 8kg in sušenja 6kg ter 1400 obrati na minuto pri ožemanju. Stroj ima kratke programe pranja, program za lahko likanje s paro in možnost nastavitve stopnje sušenja. Opremljen je z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila ter prilagodi čas pranja in porabo vode ter energije. Za sušenje so na voljo programi za volno, bombaž in mešano perilo, Poleg klasičnega ima stroj na voljo možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko NFC sistema.

Smart Touch z NFC povezavo
Candy vam predstavlja novi pameten stroj, ki se ponaša s pametno aplikacijo SMART TOUCH z NFC povezavo. To je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vaše perilo in vaš stroj. Nov način upravljanja pralnega stroja s katerim izrabite prednosti, ki jih prinaša pametna aplikacija! Preprosto naložite aplikacijo Candy simply-Fi App in pridržite svoj pametni telefon ob aparatu in že so vam na voljo številne nove možnosti na področju pranja perila, kar vam omogoča, da izberete najustreznejši način pranja za vaše potrebe.

Kratki programi pranja in sušenja
V današnjem tempu življenja so kratki programi velika prednost. Ta stroj ima na voljo 14, 30, 44 in 59 minutni program za pranje manjših količin perila. Priporoča se odmerjanje manjših količin pralnega sredstva za popoln izkoristek.

KG detektor
Pralno-sušilni stroj je opremljen je z napredno funkcijo KG detektor, ki oceni količino perila, zato je strah o veliki zmogljivosti odveč. Porabil bo le toliko vode in energije kolikor perila boste dali vanj. Ima tudi možnost nastavitve stopnje umazanosti perila, kar pri manj umazanemu perilu pomeni krajše pranje, s tem pa tudi večji prihranek.

Woolmark
Sušenje volne in drugih delikatnih tkanin brez skrbi. Pralno-sušilni stroj HGSW 485 DSW posuši tudi najbolj delikatne tkanine. Certificirano s strani podjetja Woolmark.

Nižja temperatura sušenja
Izboljšana tehnologija sušenja omogoča, da sušenje poteka pri nižji temperaturi. Tako še posebej poskrbi za vaša oblačila, čas sušenja pa se podaljša le za nekaj minut. Pri večini pralno sušilnih strojev na trgu so najvišje temperature sušenja okoli 140 ºC.

Posebni programi za sušenje
Za sušenje perila imate na voljo tudi tri posebne programe sušenja različnih vrst tkanin. Nizkotemperaturni sušilni program za sušenje občutljivih oblačil (volnene tkanine). Ta program je certificran iz strani podjetja Woolmark. Nizkotemperaturni sušilni program za sušenje mešanih tkanin (sintetika/bombaž). Sušilni program z višjo temperaturo pa je namenjen sušenju bolj obstojnih tkanin kot je bombaž, platno,…

Stopnja sušenja
Izberete lahko stopnjo sušenja in sicer »zelo suho«, kamor spadajo brisače, kopalne halje in debelejši kosi perila, »za likanje«, kjer je perilo po sušenju primerno za likanje in program »za obešalnik«, če želite vaša oblačila obesiti na obešalnik.

Zamik vklopa
Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pranja ali sušenja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur. S pomočjo aplikacije za pametne telefone, pa lahko sam vklop prestavimo tudi na čas, ko želimo, da je perilo oprano ali posušeno. Tako lahko izkoristite cenejšo elektriko pri pranju ponoči ali pa nastavite program, da se zaključi, ko pridete domov.

Pregleden zaslon
Poleg vseh izbranih možnosti (stopnjo sušenja, številom obratov, temperaturo, varnostnim zaklepom…), ki se vam bodo prikazale na zaslonu, vam bo aparat tudi izpisoval čas do konca programa. Ta čas se bo avtomatsko spreminjal glede na količino perila ali na vrsto sušenja.

Tehnične lastnosti:
- Št. programov: 16
- Energijski razred: A
- Zmogljivost pranja: 8 kg
- Zmogljivost sušenja: 6 kg
- Število obratov: 1400 o/min
- Letna poraba energije: 1224 kWh
- Glasnost delovanja pranje/ožemanje: 61 / 79 dB

Dimenzije in teža:
- Dimenzije (VxŠxG): 850 x 600 x 560 mm
- Teža: 70 kg


Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Oglas je objavljen
25.03.2020. ob 00:56
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
182 -krat