Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Whirlpool AWG 812 S PRO pralni stroj s prednjim polnjenjem, A +++, 8 k
  • Whirlpool AWG 812 S PRO pralni stroj s prednjim polnjenjem, A +++, 8 k
  • Whirlpool AWG 812 S PRO pralni stroj s prednjim polnjenjem, A +++, 8 k

Whirlpool AWG 812 S PRO pralni stroj s prednjim polnjenjem, A +++, 8 k

Cena
1.199 €
Šifra oglasa: 8440216

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Pralni stroj Supreme Care Professional je zasnovan tako, da deluje veliko dlje kot gospodinjski. Prostoren 8-kilogramski boben. Vrhunski dizajn, srebrna barva, kromirani detajli, visokokakovostni pripomočki. Posebni cikli: Mops & Brisače in delovna oblačila so odlična izbira za profesionalno poslovanje. 6. tehnologija SENSE. Motor z neposrednim pogonom. Zen tehnologija. Soft Move. Možnost pomoči pri doziranju detergenta. 10 programov. Popoln sistem za zaščito pred upoznavanjem.
STROKOVNI CIKLUSIPralni stroji Professsional Supreme Care 8 in 9 kg so opremljeni z dvema intenzivnima programoma pranja, idealnimi za hotele, nočitve z zajtrkom, restavracije in bare; cikel Mops & Towel in cikel Delovna oblačila. Zahvaljujoč kombinaciji predpranja in intenzivnega izpiranja dajejo najboljše rezultate čiščenja z močno umazanimi pralnimi krpami in delovnimi oblačili iz robustnih materialov ali mešanice bombažne sintetike.
6. SENSE TEHNOLOGIJA - NAJBOLJŠA ZMOGLJIVOST BREZ KATERIHkoli ODPADKOVInteligentni senzorji 6 ° Sense prilagodijo vire glede na težo in vrsto obremenitve ter prihranijo do 50% energije, vode in časa.
* Primerjava med največjo obremenitvijo in 1 kg v podložki, opremljeni s funkcijo 6 Th sens, in programom bombaž 60 ° C.
ZEN TEHNOLOGIJA - NIŠKA VIBRACIJA Absolutna tišinaMotor z neposrednim pogonom in posebna protivibracijska zasnova bočnih plošč zagotavljata najnižjo raven zvoka na trgu v fazi pranja in ožemanja, do 1400 vrt / min.
* Najnižja raven zvoka na trgu v fazi pranja in ožemanja, do 1400 vrt / min.
SOFT HOV - ZA OPTIMALNO NEGO OBLAČILTehnologija Soft Move ima senzorje 6 ° Sense, ki dinamično prilagajajo vrtenje bobna in zagotavljajo idealno nego oblačil, hkrati pa zagotavljajo nežno razporeditev perila.
MOŽNOST DOZIRANJA DETERGENTATa možnost pomaga zagotoviti pravilno količino pralnega sredstva za vaše perilo in se tako izogniti tveganju prevelikega odmerjanja, kar ni dobro za pranje ali okolje. Zaslon pralnega stroja prikazuje količino detergenta, ki ga je treba vliti v posodo.
DOLŽO ŽIVLJENJSKO ŽIVLJENJE - ZAMENJENO VEČ VEČ DOLJ KOT DOMAČI PODLOŽNIKZahvaljujoč trdnosti komponent je podložka Supreme Care zasnovana tako, da brez težav izvede do 5.000 ciklov. Preizkus življenjskega cikla je bil izveden s ciklom izpiranja in ožemanja, kar je za stroj najbolj stresno.
Ožemanje: 1200 vrt / min
Prostornina oblačil: 8 kg
Poraba vode: 49 litrov
* Oblika: samostoječa
* Zasnova: spredaj
* Energijski razred: A +++
* Učinkovitost pranja:
* Spin učinkovitost:
* Zaslon: Da
* Funkcija sušenja: Brez
* Pranje
* Kapaciteta pranja: 8 kg
* Poraba energije (pranje): 0,79 kWh / cikel
* Poraba vode: 49 litrov / cikel
* Hitrost centrifuge: 1200 vrt / min
* Stopnja hrupa
* Raven hrupa med pranjem: 49 dB
* Raven hrupa med centrifugiranjem: 69 dB
* Whirlpool AWG 812 S PRO pralni stroj s prednjim polnjenjem,  mere A +++
* Širina: 59,5 cm
* Višina: 85 cm
* Globina: 64 cm
Garancija: 24 mesecev
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.whirlpool-professional.com/a/awg-812-s-pro/859991545430

Spletna povezava

Zemljevid

Oglas je objavljen
09.12.2021. ob 00:56
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
62 -krat