Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • ODVETNIK/CA - ODVETNIŠKI/KA KANDIDAT/KA - M/Ž

ODVETNIK/CA - ODVETNIŠKI/KA KANDIDAT/KA - M/Ž

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9468203

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL87646

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: ODVETNIK/CA - ODVETNIŠKI/KA KANDIDAT/KA - M/Ž
Naziv delodajalca: Odvetniška družba NEFFAT o.p., d.o.o.
Naslov delodajalca: MIKLOŠIČEVA CESTA 18, 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: NEFFAT DOMEN, 01 300 00 70, info@neffat.si
Opis del in nalog: - PRAVNO SVETOVANJE IN PODPORA STRANKAM PRI IZVEDBI RAZLIČNIH TRANSAKCIJ IN PROJEKTOV: PRIPRAVA IN PREGLED DOKUMENTACIJE, STRUKTURIRANJE RAZLIČNIH POTI IN MOŽNOSTI IZVEDBE TRANSAKCIJE ZA DOSEGANJE KONČNEGA CILJA.
PRIPRAVA IN ZASTOPANJE V SODNIH POSTOPKIH (INTERVJU S STRANKO, PREGLED IN PRIPRAVA DOKAZNIH LISTIN, PRIPRAVA TOŽBE, VLOG MED POSTOPKOM, ODGOVOROV NA TOŽBO, ARGUMENTACIJA, SODNA PRAKSA, TAKTIKA,…) IN DRUGIH POSTOPKIH PRED INSTITUCIJAMI ZA REŠEVANJE SPOROV.
SVETOVANJE V UPRAVNIH ZADEVAH IN POSTOPKIH S PODROČJA VARSTVA OKOLJA IN NARAVE TER GRADITVE OBJEKTOV: PREGLED DOKUMENTACIJE, POROČIL O ANALIZAH IN VSEBNOSTIH RAZLIČNIH SNOVI, PRAVNI OKVIRI IN PODLAGE (NACIONALNO PRAVO, PRAVO EU, STROKOVNE PRAKSE, SODNA PRAKSE NACIONALNIH SODIŠČ, SODIŠČA EU IPD.). NA TEJ PODLAGI PRIPRAVA KORAKOV V POSTOPKU ZA IZDAJO DOVOLJENJ ALI DRUGIH UPRAVNIH AKTOV. DOBRA IZVEDBA IN KOMUNIKACIJA S STRANKAMI.
DRUGO DELO S STRANKAMI IN NA PROJEKTIH, DOGODKIH IPD.


UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 2 leti
Vozniški izpit: B
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro, nemški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno, programiranje - osnovno, poznavanje računalniških omrežij - osnovno, poznavanje operacijskih sistemov - osnovno, računalniško oblikovanje - osnovno
Drugi pogoji: Zaželene so izkušnje in delo zlasti na področju prava nepremičnin, korporacijskega prava, delovnega prava, upravnih zadev (gradbene, okoljske) in zastopanje v civilnih sodnih postopkih. Poleg navedenih dobrodošlo poznavanje tudi drugih področij kot so navedena na spletnih strani www.neffat.si, predvsem javna naročila in GDPR.
Prijava je mogoča do: 22.06.2022
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/pravo-in-druzboslovje/vse-regije).
Oglas je objavljen
25.05.2022. ob 00:25
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
77 -krat