Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • PRAVNIK - M/Ž

PRAVNIK - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12566859

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF77658

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: PRAVNIK - M/Ž
Naziv delodajalca: LIVAR, PROIZVODNJA IN OBDELAVA ULITKOV, D.D.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 43 , 1295 IVANČNA GORICA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: POGLAJEN NINA, 031 313 341 , nina.poglajen@livar.si
Opis del in nalog: - SAMOSTOJNA PRIPRAVA IN PREVERJANJE RAZLIČNIH PRAVNIH DOKUMENTOV (KOT SO GOSPODARSKE POGODBE, PRAVILNIKI, ITD.) V ANGLEŠKEM JEZIKU IN V SLOVENSKEM JEZIKU, PRIPRAVA PRAVNIH MNENJ S PODROČJA CIVILNEGA, GOSPODARSKEGA IN KORPORATIVNEGA PRAVA, SPREMLJANJE JAVNIH RAZPISOV IN PRIPRAVA PRIJAVNE DOKUMENTACIJE, PRAVNO SVETOVANJE UPRAVI, NADZORNEMU SVETU TER DRUGIM ODDELKOM DRUŽBE, UPRAVLJANJE OSTALIH PRAVNIH ZADEV (INŠPEKCIJSKI POSTOPKI, ZEMLJIŠKA KNJIGA, REGISTRACIJSKE ZADEVE, ZAHTEVNI KADROVSKI POSTOPKI, ODŠKODNINSKI POSTOPKI, STATUSNE SPREMEMBE).

UE delovnega mesta oziroma dela: GROSUPLJE
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Drugi pogoji: vsaj 1 leto izkušenj na primerljivem delovnem mestu, zaželene delovne izkušnje na področjih gospodarskega prava, javnih razpisov in trajnostnega razvoja (Corporate Social Responsibility), pravosodni izpit predstavlja prednost proaktivno delovanje in odzivnost glede na izkazane pravne izzive. NUDIMO VAM: delo na sedežu podjetja v Ivančni Gorici, dolgoročno zaposlitev s poskusno dobo redno nagrajevanje uspešnosti in doseženih rezultatov prijetno, dinamično in ustvarjalno delovno okolje, ki prinaša nova znanja in izzive možnost samostojnega in odgovornega dela na področju gospodarskega in korporativnega prava, enoizmensko delo in gibljiv delovni čas, pridobivanje novih znanj s strokovnimi izobraževanji in izpopolnjevanji, izbor in nagrajevanje naj sodelavcev kvartala in leta, nagrade za inovacije, možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje, toplo prehrano v naši restavraciji, parkirno mesto naše podjetje se nahaja v čudovitem okolju, ki ponuja tako profesionalne izzive kot tudi kakovostno življenje.

Prijava je mogoča do: 23.04.2024
Poskusno delo: 6 mesecev

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/pravo-in-druzboslovje/vse-regije).
Oglas je objavljen
13.04.2024. ob 00:45
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
14 -krat