Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • SVETOVALEC EKO SKLADA V SEKTORJU ZA KREDITIRANJE - M/Ž

SVETOVALEC EKO SKLADA V SEKTORJU ZA KREDITIRANJE - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 12534781

Osnovne informacije

Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Center, Center
Interna številka izdelka
PF51146

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: SVETOVALEC EKO SKLADA V SEKTORJU ZA KREDITIRANJE - M/Ž
Naziv delodajalca: Eko sklad, Slovenski okoljski javni sklad
Naslov delodajalca: Bleiweisova cesta 30 , 1000 LJUBLJANA
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: BRATOVIĆ LIDIJA, 01 241 48 38, zaposlitev@ekosklad.si
Opis del in nalog: - OBLIKOVANJE PREDLOGOV IN PRIPRAVA GRADIV S PODROČJA DELA SEKTORJA, OPRAVLJANJE STROKOVNIH NALOG NA PODROČJU DELA SEKTORJA, VODENJE ENOSTAVNIH IN ZAHTEVNIH UPRAVNIH POSTOPKOV, PRIPRAVA ANALIZ, INFORMACIJ IN DRUGIH PODATKOV S PODROČJA DELA SEKTORJA IN SAMOSTOJNO OPRAVLJANJE DRUGIH NALOG PO NALOGU VODJE IN DIREKTORJA EKO SKLADA. DELOVNO MESTO VSEBINSKO POKRIVA RAZLIČNA PRAVNA PODROČJA, ZLASTI STVARNO, ZEMLJIŠKOKNJIŽNO, OBLIGACIJSKO, IZVRŠILNO TER JAVNO PRAVO. DELO NA ZADEVNEM DELOVNEM MESTU OBSEGA POMOČ PRI PRAVNIH VPRAŠANJIH RAZLIČNIH NOTRANJIH ORGANIZACIJSKIH ENOT SKLADA (ZLATI PRAVNA VPRAŠANJA NA PODROČJU KREDITIRANJA IN DODELJEVANJA NEPOVRATNH SREDSTEV, PREGLEDI LEGALNOSTI NEPREMIČNIN, LASTNIŠTVA, SKLADNOSTI NALOŽB S POGOJI JAVNEGA POZIVA IN VELJAVNO ZAKONODAJO), VLAGANJE IZVRŠB TER PRIPRAVAH UPRAVNIH AKTOV, POGODB IN DRUGIH DOKUMENTOV.

UE delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas oz. 30. 12. 2025
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: 8 mes
Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno
Računalniška znanja: urejevalniki besedil - osnovno, delo s preglednicami - osnovno, delo z bazami podatkov - osnovno
Drugi pogoji: POGOJ ZA ZASEDBO DELOVNEGA MESTA: STROKOVNI IZPIT IZ UPRAVNEGA POSTOPKA. PREDNOST BODO IMELI KANDIDATI Z DELOVNIMI IZKUŠNJAMI NA PODROČJU UPRAVNEGA IN CIVILNEGA PRAVA TER Z OPRAVLJENIM PDI. ZAŽELENE LASTNOSTI KANDIDATA: ZANESLJIVOST, NATANČNOST, SISTEMATIČNOST, SPOSOBNOST TIMSKEGA DELA, KOMUNIKATIVNOST.
JAVNI USLUŽBENEC BO NALOGE OPRAVLJAL NA DELOVNEM MESTU SVETOVALEC EKO SKLADA, V IZHODIŠČNEM PLAČNEM RAZREDU 31 (BRUTO PLAČA JE 1.492,62 EUR). KANDIDATI NAJ POŠLJEJO VLOGO ZA ZAPOSLITEV NA PRIJAVNEM OBRAZCU DOSTOPNEM NA POVEZAVI: https://ekosklad.si/informacije/o-skladu/zaposlitev/javni-razpis-za-prosto-delovno-mesto-svetovalec-eko-sklada-v-sektorju-za-kreditiranje-2 TER DOKAZILO O IZOBRAZBI PO ELEKTRONSKI POŠTI NA NASLOV: zaposlitev@ekosklad.si, S PRIPISOM V ZADEVI SPOROČILA: Prijava na prosto delovno mesto Svetovalec Eko sklada, številka: X/2024. NEPOPOLNE VLOGE NE BODO UVRŠČENE V IZBIRNI POSTOPEK.

Prijava je mogoča do: 24.04.2024
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/pravo-in-druzboslovje/vse-regije).
Oglas je objavljen
05.04.2024. ob 00:28
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
15 -krat