Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • TEHNIČNI DELAVEC IV – I V CENTRU ZA SONARAVNO REKULTIVIRANJE VREMŠČICA

TEHNIČNI DELAVEC IV – I V CENTRU ZA SONARAVNO REKULTIVIRANJE VREMŠČICA

Cena
0 €
Šifra oglasa: 9451855

Osnovne informacije

Interna številka izdelka
OL82484

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: TEHNIČNI DELAVEC IV – I V CENTRU ZA SONARAVNO REKULTIVIRANJE VREMŠČICA UL VETERINARSKE FAKULTETE (ŠIFRA DM: J034074) - M/Ž
Naziv delodajalca: UL VF; UL VETERINARSKA FAKULTETA CENTER ZA SONARAVNO REKULTIVIRANJE
Naslov delodajalca: GABRČE 30, 6224 SENOŽEČE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: JESENOVEC IRMA, 01/4779-389, irma.jesenovec@vf.uni-lj.si
Opis del in nalog: - ČIŠČENJE BOKSOV KONJ, OSKRBA KONJ (KRMLJENJE, NAPAJANJE, KRTAČENJE…), VODENJE KONJ V IZPUSTE, POMOČ VETERINARJEM PRI POSEGIH (FIKSACIJA ŽIVALI), OSKRBA IN KRMLJENJE OVC, SKRB ZA PAŠO, MOLŽA OVC, POMOČ PRI JAGNJITVAH IN KLINIČNIH POSEGIH NA ŽIVALIH, ČIŠČENJE HLEVOV, HLEVSKE IN PAŠNIŠKE OPREME, ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE IZPUSTOV IN PAŠNIKOV, OPRAVLJANJE DRUGIH NALOG, KI VSEBINSKO SODIJO V ŠIRŠE PODROČJE DELOVNEGA MESTA PO NALOGU PREDPOSTAVLJENEGA.

UE delovnega mesta oziroma dela: SEŽANA
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 6 mesecev
Delovni čas: skrajšan delovni čas
Urnik dela: dvoizmensko
Delovne izkušnje: 6 mes
Drugi pogoji: Poznavanje dela z živalmi, znanje slovenščine na ravni B2 glede na evropski referenčni okvir za jezike (CEFR), zaželen izpit B kategorije, zaželeno poznavanje obnašanja konj, ovc, zaželena komunikativnost in smisel za delo s študenti in strankami.
Prijava je mogoča do: 17.06.2022
Poskusno delo: 1 mesec

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/prehrambena-industrija-zivilstvo-veterina/vse-regije).
Oglas je objavljen
21.05.2022. ob 00:25
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
57 -krat