Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Spirulina - 100% naravni vir beljakovin in vitaminov A, D, C, E, K, B
  • Spirulina - 100% naravni vir beljakovin in vitaminov A, D, C, E, K, B
  • Spirulina - 100% naravni vir beljakovin in vitaminov A, D, C, E, K, B
  • Spirulina - 100% naravni vir beljakovin in vitaminov A, D, C, E, K, B
  • Spirulina - 100% naravni vir beljakovin in vitaminov A, D, C, E, K, B

Spirulina - 100% naravni vir beljakovin in vitaminov A, D, C, E, K, B

Cena
8,90 €
Šifra oglasa: 4964204

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Osrednjeslovenska, Ljubljana Šiška, Šiška
Stanje
novo

Opis oglasa

Prehransko dopolnilo Spirulina je 100% naravnega izvora (vsebuje vitamin A, D, C, E, K, B) in spada pod tako imenovana super živila (tj. hrana naravnega izvora z zelo bogatimi lastnostmi za zdravje). Spirulina vsebuje visokokvalitetne beljakovine, ter celo kopico najrazličnejših vitaminov (je popolnoma naravni vir vitaminov A, D, C, E, K, B) in mineralov, zaradi česar je zelo priljubljena tudi med športniki in vsemi, ki jim primanjkuje beljakovin, vitaminov/mineralov, le-te pa si želijo zagotoviti na popolnoma naraven način. Spirulina je prav tako znana kot naravni razstrupljevalec telesa.
______________________________________________

Prehransko dopolnilo vsebuje 200 tablet, vsaka izmed tablet pa kar 500 mg (pri večini ostalih proizvajalcev ena tableta vsebuje le od 100 do 200 mg) čiste Spiruline platensis, 100% naravnega izvora, brez dodanih aditivov, barvil ali polnil.
______________________________________________

Spirulina je vrsta modro-zelene alge, ki je neverjetno zdrava.

Lahko izboljša raven lipidov v krvi, zavira oksidacijo, zniža krvni tlak, očisti telo strupov, deluje protirakotovrno, pospešuje hujšanje, zniža krvni sladkor itd.

Čeprav je glede njenih zdravilnih učinkov potrebno opraviti še več raziskav, je spirulina vsekakor ena izmed redkih super živil, ki jih lahko tudi dejansko tako imenujemo.
______________________________________________

GLAVNE KORISTI REDNEGA UŽIVANJA SPIRULINE:

- bogat vir vitaminov in mineralov (100% naravni vir vitaminov A, D, C, E, K, B) - spirulina je izredno bogata z mnogimi telesu nujno potrebnimi vitamini, minerali in hranili (je eno najbolj hranljivih živil na zemlji),
- ima močne antioksidativne in protivnetne lastnosti,
- očisti telo toksinov in strupov,
- ima visoko vsebnost kvalitetnih beljakovin,
- podpira zdravljenje aken,
- pospešuje hujšanje,
- študije kažejo, da lahko spirulina znižuje trigliceride in "slab" holesterol (LDL), hkrati pa lahko zviša "dober" holesterol (HDL),
- lahko zniža krvni pritisk,
- vsebuje veliko protirakavih snovi,
- spirulina je zelo učinkovita tudi proti alergijskemu rinitisu in zmanjšujejo različne simptome ter bolezni,
- varuje "slab" (LDL) holesterol pred oksidacijo,
- nekateri študije kažejo, da lahko spirulina koristi ljudem s sladkorno boleznijo tipa 2, ker znatno zmanjša raven sladkorja v krvi,
- idealna je za vse, ki si želijo svoje potrebe po beljakovinah, vitaminih in mineralih zagotoviti na popolnoma naraven način.
______________________________________________

Opis:

"Spirulina je modro-zelena alga, ki jo mnogi imenujejo tudi »superhrana«. Gre namreč za izjemno zgoščeno obliko hranilnih snovi, ki jih naše telo potrebuje za normalno delovanje, obenem pa je spirulina ena najstarejših oblik življenja na Zemlji. Pri Nasi uživanje spiruline pogosto priporočajo celo astronavtom, saj to pripomore k optimalni pripravljenosti v najrazličnejših, tudi zelo ekstremnih situacijah. Poleg tega, da spirulina pomaga pri izboljšanju zdravja, je zelo koristna tudi pri hujšanju …

Pomanjkanje hranilnih snovi povečuje občutek lakote

Ste pogosto lačni med večjimi obroki? To je lahko znak, da vašemu telesu primanjkuje pomembnih hranilnih snovi. Čeprav od glavnega obroka morda še ni minilo veliko časa, je lahko občutek lakote zelo močan. Vendar pa to pogosto ni »prava« lakota, ampak vam organizem s tem sporoča, da pogreša določena hranila. Namesto nezdravih prigrizkov, polnih praznih kalorij, v takšnih trenutkih raje izberite spirulino. Med drugim namreč vsebuje vitamin C in E ter vitamine iz skupine B, poleg tega pa tudi različne minerale: cink, baker, mangan in mnoge druge. Spirulina pa je tudi prava zakladnica encimov. Vse omenjene snovi pomagajo pri pospeševanju metabolizma in preprečujejo prekomerno absorpcijo maščob. Tako bo hujšanje precej lažje.
V spirulini najdemo ogromno beljakovin

Mnogi so še danes prepričani, da se beljakovine nahajajo predvsem v mesu. Vendar pa vsebujejo v resnici tudi številna živila rastlinskega izvora ogromno beljakovin. Ena najboljših izbir je zagotovo spirulina. Ta alga namreč vsebuje od 55 do kar 75 odstotkov beljakovin. To so obenem tudi beljakovine, ki jih naše telo zlahka absorbira. Z uživanjem spiruline v različnih oblikah se lahko tako poveča vaša mišična masa.
Nizka kalorična vrednost za še lažjo izgubo odvečnih kilogramov

Čeprav vsebuje spirulina ogromno različnih hranil (vitamini, minerali, beljakovine idr.), je njena kalorična vrednost zelo nizka. Pravzaprav je to živilo z eno najnižjih kaloričnih vrednosti. Žlička spiruline v prahu vsebuje le približno 20 kalorij. Tako ni nevarnosti, da bi dodajanje spiruline porušilo vaše cilje glede dnevnega vnosa kalorij.
Spirulina za nižji krvni tlak in uravnavanje ravni sladkorja v krvi

Dodaten bonus, ki si ga lahko obetate, če v svojo prehrano vključite tudi spirulino, je znižanje ravni škodljivega holesterola in trigliceridov v krvi. Obenem pa je spirulina zelo priporočljiva tudi za diabetike oziroma za tiste, ki se spopadate z (občasno) povišanimi ravnmi sladkorja v krvi. Pogosto je prav drastično poviševanje in upadanje krvnega sladkorja tisto, kar nas ovira pri hujšanju. Če bodo nihanja manj izrazita, bo tudi izguba odvečnih kilogramov precej lažja."

Vir besedila:
https://www.bodieko.si/spirulina

______________________________________________

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Primerno za vegane. Ni primerno za otroke mlajše od treh let, nosečnice in doječe matere. V primeru težav s strjevanjem krvi oz. v kolikor uživate zdravila za ta namen, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Po potrebi se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Skladiščenje: skladiščite izdelek v suhem prostoru do 25°C. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek ne vsebuje glutena.
______________________________________________
______________________________________________

Smo slovenska spletna trgovina, ki Vam omogoča izjemno HITRE & 100 % VARNE nakupe najrazličnejših vrst izdelkov (od lovskih & Wi-Fi/IP nadzornih kamer, LED video projektorjev, Android TV box-ov, navigacij, RC igrač, tabličnih računalnikov, elektronskih varušk in drugih izdelkov za dojenčke/otroke, pa vse do raznoraznih "gadgetov", mini vohunskih kamer ipd.), po IZVRSTNIH cenah!

Vsa naročila oddana do 21.00 odpošljemo še isti dan (razen ob sobotah, nedeljah in praznikih) s pošto Slovenije.

Možen je tudi osebni prevzem (v Ljubljani) oziroma osebna dostava (ob doplačilu) kamorkoli v Ljubljani ali njeni okolici (izdelke, ki so na zalogi dostavimo še isti dan).

Naročila je možno oddati kadarkoli (24 ur na dan) na naš e-mail ali preko sporočil (SMS ali Bolha sporočila), za več informacij o izdelkih pa smo običajno dosegljivi vsak dan (tudi ob nedeljah in praznikih) od 8.00 do 22.00 (v kolikor se Vam, v primeru zasedenosti, ne uspemo javiti, Vam vrnemo klic v najkrajšem možnem času).
______________________________________________

Vljudno vabljeni k ogledu naše CELOTNE PONUDBE.
______________________________________________

OB NAKUPU VEČ IZDELKOV HKRATI VAM NUDIMO DODATEN (KOLIČINSKI) POPUST!
______________________________________________

KAKO NAROČIM?

– s telefonskim klicem na številko 031 023 555 (pokličete nas lahko vsak dan od 8.00 do 22.00, v kolikor pa se Vam, v primeru zasedenosti, ne uspemo javiti, Vam vrnemo klic v najkrajšem možnem času)

– preko SMS sporočil na številko 031 023 555 (naročila lahko oddate KADARKOLI, vse dni v tednu, 24/7), za naročilo potrebujemo le Vaše ime, priimek, naslov ter želen način dostave oz. plačila (načini dostave in plačil so navedeni spodaj)

– preko E-MAILA na elektronski naslov hiternakup@yahoo.com (naročila lahko oddate KADARKOLI, vse dni v tednu, 24/7), za naročilo potrebujemo le Vaše ime, priimek, naslov ter želen način dostave oz. plačila (načini dostave in plačil so navedeni spodaj)
______________________________________________

KAKO PLAČAM?

– z gotovino ali bančno kartico ob osebnem prevzemu (Ljubljana, Ljubljana – okolica)

– z gotovino ali bančno kartico ob prevzemu preko pošte Slovenije ali GLS (plačilo po povzetju)

– z nakazilom na račun (po predračunu)
______________________________________________

DOSTAVA:

– možnost osebnega prevzema v Ljubljani

– možnost dostave kjerkoli v Ljubljani ali okolici (ob doplačilu)

– preko pošte Slovenije ali GLS (vse izdelke na zalogi, naročene do 21.00, odpošljemo še ISTI dan naročila in so lahko že takoj NASLEDNJI dan že pri vas)
______________________________________________

VELIKI POPUSTI!

– nudimo dodatne popuste in/ali brezplačno poštnino ob naročilu več izdelkov hkrati (znesek popusta po dogovoru) tudi na že znižane artikle
______________________________________________

Prizadevamo si k temu, da bi Vam nudili NAJHITREJŠE in NAJUGODNEJŠE nakupe v SLOVENIJI,

zato

IZENAČIMO CENE!*

*v kolikor najdete identični izdelek, v katerikoli slovenski trgovini (spletni ali fizični), po nižji ceni od naše in nas o tem obvestite PRED naročilom, jo mi v trenutku IZENAČIMO, v nekaterih primerih pa še celo dodatno ZNIŽAMO!
______________________________________________

Z nakupom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in soglašate z izjavo o varstvu osebnih podatkov spletne trgovine HITER NAKUP, Benjamin Štoviček s.p..

Splošne pogoje poslovanja in izjavo o varstvu osebnih podatkov si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo VEČ O PONUDBI (moder "gumb" v oglasu) oz. tako, da v Vaš spletni brskalnik kopirate in prilepite naslednjo povezavo:

https://www.dropbox.com/s/798yvlsrf3bqc66/SPLO%C5%A0NI%20POGOJI%20POSLOVANJA%2C%20HITER%20NAKUP%2C%20BENJAMIN%20%C5%A0TOVI%C4%8CEK%20S.P..docx?dl=0
______________________________________________

KONTAKTNI PODATKI

Telefonska številka: 031 023 555

E-mail: hiternakup@yahoo.com
______________________________________________
______________________________________________

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
01.04.2024. ob 22:23
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
866 -krat