Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Električna prsna črpalka za mleko Calypso Ardo to go
  • Električna prsna črpalka za mleko Calypso Ardo to go
  • Električna prsna črpalka za mleko Calypso Ardo to go
  • Električna prsna črpalka za mleko Calypso Ardo to go

Električna prsna črpalka za mleko Calypso Ardo to go

Cena
160 €
Šifra oglasa: 6755218

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Maribor, Tezno
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodam električno prsno črpalko za mleko Calypso. Rabljena je bila štiri mesece. Set je zelo lepo ohranjen in vreden nakupa.

Pomembna prednost črpalke Calypso je izjemna tihost delovanja. Tihost črpalke je potrdil tudi neodvisen test glasnosti. Klasične črpalke so glasne in lahko med črpanjem zbudijo vašega malčka. Tihost delovanja je za dober spanec družinskih članov in udobje črpanja v postelji izjemnega pomena.

Prsna črpalka Ardo Calypso omogoča individualno možnost nastavitve primerne moči (vakuum) oz. intervala (ciklusa) črpanja in s tem optimalno posnemanje sesanja vašega dojenčka. Zato bo prehod na dojenje lažji.
Edinstvena “Vacuum Seal” tehnologija (zaprt črpalni sistem) na nastavku za črpanje (Pump set) zagotavlja 100-odstotna oviro proti bakterijam, ki bi lahko onesnažile mleko.

Energijsko varčna elektronska oprema je oblikovana tako, da omogoča delovanje tako na napajanje z električnim tokom iz omrežja, kot z baterijskim napajanjem. Kar še kako pride prav na poti, kjer nimamo dostopa do električnega omrežja.

Aparat ne potrebuje posebnega vzdrževanja in čiščenja, saj je popolnoma ločen od posode za črpanje mleka, ki jo je potrebno očistiti in posušiti po vsakem črpanju.

Prsna črpalka Ardo Calypso omogoča priklop enega ali dveh nastavkov hkrati za hitrejše izčrpavanje mleka. Uporaba dvojnega nastavka prihrani do 50% časa.

Zraven dodam še dve steklenički, ena od Avent druga od NUK.

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 041 825 752

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
19.12.2021. ob 23:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
504 -krat