Magnetna zavesa proti mrčesu z 18 magneti dolžina 210 cm (MM

  • Cena: 7,25 
  • Šifra oglasa: 1684251
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Podravska, Maribor, Studenci
Stanje: novo

Več:

Trgovina VENDO www.vendo.si

Ste naveličani mrčesa, ki vam prihaja v vašo hišo ali avtodom? Rešitev je magnetna zavesa proti mrčesu, ki se enostavno namesti na okvir vrat. Mrčesu preprečuje da vstopijo, vam pa je prehod enostavno omogočen, ker je zavesa razdeljena, zapira pa se z magneti!

MAGNETNA ZAVESA IMA 18 MAGNETOV - DOLŽINA JE 210cm

Ste naveličani mrčesa, ki vam prihaja v vašo hišo ali avtodom? Rešitev je magnetna zavesa proti mrčesu z 18magneti, ki se enostavno namesti na okvir vrat. Mrčesu preprečuje da vstopijo, vam pa je prehod enostavno omogočen, ker je zavesa razdeljena, zapira pa se z 18-imi magneti!

Nič ni hujšega kot muha, ki vas zmoti pri kosilu, ker imate odprta vrata balkona ali terase! Z magnetno zaveso proti mrčesu je to stvar preteklosti. Zavesa je stkana iz močnih niti v mrežo, ki je dovolj majhna, da skozi ne more noben mrčes, niti mušice, hkrati pa zagotavlja nemoten pretok zraka, da bo vaš dom dobro prezračen.

Zavesa je razdeljena na dve polovici, vsaka polovica se enostavno pritrdi na okvir vrat. V sredini so nameščeni magneti, ki zaprejo zaveso, da preprečuje prehodu mrčesa, vam pa omogoča enostavno prehajanje, saj se magneti razprejo, in samodejno spnejo za vami. Zaveso pritrdite na okvir vrat s samolepilnimi ježki.

Slika je simbolična! Magnetna zavesa ima 18 magnetov - Dolžina je 210cm

Dimenzije ene zavese so210 x 50cm, obe zavesi skupaj pokrijeta vrata velika 210cm x 100cm. Seveda pa lahko zavese prilagodite na velikost vaših vrat tako, da enostavno odrežete odvečni del zavese.

Na voljo v črni barvi!

Specifikacije:
- 2 zavesi z 18 magneti
- velikost 1 zavese: 210x 50 cm (obe zavesi skupaj pokrijeta vrata velika 210cm x 100cm - spodnjih par centimetrov vrat ostane odprtih, za še boljše zračenje)
- barva: črna

Stik

Naslov
Sokolska ulica 45
Mesto in poštna številka
2000 Maribor
Regija
Podravska
Slovenija
Lokacija oglasa Magnetna zavesa proti mrčesu z 18 magneti dolžina 210 cm (MM
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa