Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Reparaturno sredstvo (polnilo) za gume PUTOLINE TYRE SEALANT 250ml

Reparaturno sredstvo (polnilo) za gume PUTOLINE TYRE SEALANT 250ml

Cena
10,36 €
  • Kredit po vaši meri
Šifra oglasa: 6867665

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Podravska, Rače, Rače
Interna številka izdelka
9538-25946
Stanje
novo

Opis oglasa



Reparaturno sredstvo (polnilo) Putoline TYRE SEALANT učinkovito deluje na vseh vrstah zračnic in pnevmatik brez zračnice (tubeless). Uporabljamo ga zgolj ob predrtju, bodisi kolesarske, motociklistične in avtomobilske zračnice ali pnevmatike brez zračnice. Ko predrto pnevmatiko napolnimo s polnilom in nato še z zrakom, se polnilo v njej ohranja v tekočem stanju, se ne posuši ali strdi, zato lahko vulkanizer ob dokončnem popravilu pnevmatike polnilo preprosto odstrani s toplo vodo.
Putoline TYRE SEALANT je okolju prijazen, ni toksičen, ne gori in ne vsebuje ozonu škodljivih plinov. Vsebuje tudi sredstvo za preprečevanje korozije železnega platišča. Polnilo ne škoduje aluminijastim platiščem, ne smemo pa ga uporabljati pri platiščih iz kroma.

Način uporabe:
Ob defektu iz pnevmatike odstranite tujek in se prepričajte, da luknja na pnevmatiki ni večja od 6 mm. Snemite pokrovček z ventila, namestite priložen nastavek in izpraznite (stisnite) potrebno količino polnila iz embalaže v pnevmatiko ter zavrtite kolo okrog osi, da se polnilo enakomerno porazdeli po zunanjem obodu pnevmatike. Luknja na pnevmatiki se zapre in tako onemogoči izhod tlaka iz pnevmatike. Na koncu še pnevmatiko napolnite z zrakom.

Priporočene količine:
Guma bicikla: 125 ml
Guma skuterja: 250 ml
Sprednja guma motornega kolesa: 300 ml
Zadnja guma motornega kolesa: 400 ml
Guma štirikolesnika: 500 - 1000 ml

Pnevmatiko, ki smo jo zakrpali s TYRE SEALANT polnilom, lahko še naprej poljubno uporabljamo in je ni potrebno zamenjati, vsekakor pa je priporočljivo, da obiščete vulkanizerja, ki bo odstranil polnilo in dokončno zakrpal pnevmatiko. Poudariti moramo, da polnilo Tyre Sealant ne deluje pri predrtju pnevmatike na višjih stranskih delih pnevmatike oziroma pri napaki ventila, ko skozenj uhaja tlak.TYRE SEALANT polnilo torej zagotavlja nemoteno nadaljevanje vožnje vsem, ki so pravkar doživeli predrtje pnevmatike na svojem kolesu, motociklu ali avtomobilu. TYRE SEALANT polnilo samodejno zakrpa luknje na pnevmatiki do premera 6 mm. Večjih lukenj ne uspe zakrpati, prav tako ne more zakrpati vzdolžnih lukenj, ki so daljše od 6 mm. Uporabljate ga lahko v vseh letnih časih, pri zelo nizkih in zelo visokih temperaturah.



Več podatkov si oglejte na tej povezavi...

Zemljevid

Objekti u blizini
Oglas je objavljen
10.04.2021. ob 01:24
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
161 -krat