Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • DELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž

DELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 10835188

Osnovne informacije

Lokacija
Podravska, Maribor, Center
Interna številka izdelka
OV94010

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: DELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž
Naziv delodajalca: EXPO DEKO, družba za krojenje, varjenje in šivanje platen, proizvodnjo cerad in ponjav ter tekstilne dekoracije, d.o.o.
Naslov delodajalca: Miklavška cesta 57 , 2311 HOČE
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: ROŠKARIČ EVA, 051 622 404, eva.roskaric@expobiro.si
Opis del in nalog: - POMOČ IN KASNEJE SAMOSTOJNO DELO PRI VARJENJU PVC PLATNA ALI KROJENJU IZDELKOV IZ PVC PLATEN NA INDUSTRIJSKIH ŠIVALNIH STROJIH, ROČNA IN DRUGA ENOSTAVNA POMOŽNA DELA V PROIZVODNJI IZDELKOV IZ PVC PLATNA.

UE delovnega mesta oziroma dela: MARIBOR
Trajanje zaposlitve: Določen čas, 3 mesece
Delovni čas: polni delovni čas
Urnik dela: dopoldan
Delovne izkušnje: Niso potrebne
Drugi pogoji: -zaželene ročne spretnosti pri tehnično-proizvodnih opravilih, dobra fizična kondicija, želja po dolgoročni zaposlitvi ter motiviranost, smisel za skupinsko delo ter pozitiven odnos do sodelavcev, pripravljenost učenja na delovnem mestu, z odgovornim odnosom do dela.
Prijava je mogoča do: 31.03.2023

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/proizvodnja/vse-regije).
Oglas je objavljen
25.03.2023. ob 00:33
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
31 -krat