DELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž

  • Šifra oglasa: 2621788
  • Objavljen:
  • Število prikazov oglasa: -krat


Naziv delovnega mesta oziroma delaDELAVEC V PROIZVODNJI - M/Ž
Naziv delodajalcaAURENIS, podjetje za proizvodnjo, reciklažo in storitve d.o.o.
Naslov delodajalcaPoljubinj 112 , 5220 TOLMIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidateANDRAŠIĆ INES, 05 381 03 84, info@aurenis.si
Opis del in nalog
  • KANDIDAT BO VPELJAN V PROCESE DELOVANJA PODJETJA, KI SE UKVARJA Z RECIKLAŽO ODPADNIH MATERIALOV. SKLADNO Z OSVAJANJEM ZNANJ BO SPREJEMAL ZADOLŽITVE ZA PROIZVODNE PROCESE, KOT SO ROČNO RAZSTAVLJANJE ENOSTAVNEJŠIH IZDELKOV V SKLADU Z NAVODILI, SORTIRANJE PO LOGIČNEM VZORCU, ITD.
UE delovnega mesta oziroma delaTOLMIN
Trajanje zaposlitveDoločen čas, 3 mesece
Delovni časpolni delovni čas
Vozniški izpitB
Drugi pogojiOd kandidata pričakujemo fizično moč, željo po učenju, motiviranost in zavzetost za doseganje kvalitetnih rezultatov dela, organizacijske sposobnosti, samoiniciativnost, soustvarjanje pozitivnega delovnega vzdušja. Nudimo stimulativno plačilo, osnovno bruto plačo od 929,16 EUR do 1.061,40 EUR + stimulacija, dinamično delovno okolje, redno zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Prijave sprejemamo izključno na e-mail naslov info@aurenis.si z zadevo "Delavec v proizvodnji 2019/20".
Prijava je mogoča do25.03.2020
Poskusno delo1 mesec
Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda (m.ess.gov.si), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na MojeDelo.com.