Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • UPRAVLJALEC PROIZVODNE LINIJE – AJDOVŠČINA - M/Ž

UPRAVLJALEC PROIZVODNE LINIJE – AJDOVŠČINA - M/Ž

Cena
Po dogovoru
Šifra oglasa: 11104884

Osnovne informacije

Lokacija
Goriška, Nova Gorica, Nova Gorica
Interna številka izdelka
OX29143

Opis oglasa

Naziv delovnega mesta oziroma dela: UPRAVLJALEC PROIZVODNE LINIJE – AJDOVŠČINA - M/Ž
Naziv delodajalca: ESPADA, kadrovsko svetovanje, d.o.o.
Naslov delodajalca: Ljubljanska cesta 13 D, 1236 TRZIN
Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: . JASMINA, 051 667 521, jasmina@espada.si
Opis del in nalog: - OPRAVLJANJE DEL PO RECEPTURAH, DELOVNIH POSTOPKIH, VELJAVNIH STANDARDIH IN LASTNEM STROKOVNEM ZNANJU, UPRAVLJANJE PROIZVODNE LINIJE ZA IZDELAVO IZDELKOV IN POLIZDELKOV, NASTAVLJANJE PROIZVODNIH STROJEV, ODPRAVLJANJE MANJŠIH OKVAR IN IZVAJANJE OSNOVNEGA VZDRŽEVANJA, KOORDINACIJA IN NADZOR CELOTNEGA PROCESA NA LINIJI (S PAKIRANJEM), PRIPRAVA IN DOZIRANJE SUROVIN, NAKLADANJE IN RAZKLADANJE SUROVIN IN IZDELKOV, OSNOVNO VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE DELOVNIH SREDSTEV, STROJEV IN OPREME. IZVAJANJE DEL ZA ZAGOTAVLJANJE HIGIENE, VARNOSTI IN ČISTOČE DELOVNEGA MESTA IN DELOVNE OPREME. ?DELO POTEKA V NOČNI IZMENI, V AJDOVŠČINI

UE delovnega mesta oziroma dela: AJDOVŠČINA
Trajanje zaposlitve: Nedoločen čas
Delovni čas: polni delovni čas
Delovne izkušnje: 1 leto
Drugi pogoji: PRIČAKUJEMO: Zaključeno poklicno ali srednješolsko izobraževanje, Afiniteto do dela v živilski industriji (občutek za živila, higieno, urejenost in upoštevanje protokolov dela), Željo po dolgoročni zaposlitvi, s pripravljenostjo učenja in uvajanja novosti. NUDIMO: Odgovorno delovno mesto, Varno zaposlitev, Mesečno plačilo v višini od 1.300,00 do 1.700,00 EUR neto (odvisno od delovnih izkušenj in drugih okoliščin), Stimulativno nagrajevanje, Možnost nenehnega strokovnega izpopolnjevanja in usposabljanja, Razvojno stimulativno delovno okolje, Možnost razvoja karierne poti.
Prijava je mogoča do: 03.06.2023
Poskusno delo: 3 mesece

Informacije o prostih delovnih mestih objavljamo po podatkih Zavoda RS za zaposlovanje. Podrobnejši opisi delovnih mest in zahtevani pogoji so navedeni na spletni strani Zavoda (https://www.ess.gov.si) in na mobilni strani Zavoda ( https://m.ess.gov.si ), na oglasnih deskah Zavoda in pri delodajalcih. Za morebitne napake, nastale pri objavi informacij v mediju, Zavod RS za zaposlovanje ne odgovarja.

Preverite podobne oglase tudi na spletni strani MojeDelo.com (https://www.mojedelo.com/prosta-delovna-mesta/proizvodnja/vse-regije).
Oglas je objavljen
21.05.2023. ob 00:18
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
23 -krat