Epson EH-TW9400 3LCD Chip 4K-PRO-UHD-Wireless-Projektor

  • Cena: 2.599 
  • Šifra oglasa: 5959840
  • Objavljen:
  • Do poteka še: do prodaje
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Vrsta ponudbe: Prodam
Lokacija: Nakup preko spleta, -, -
Stanje: novo

Več:

Vrhunska kakovost slike za izjemno izkušnjo domačega kina
S tem cenovno dostopnim projektorjem za domači kino boste lahko z dostopom do najnovejše vsebine 4K tudi doma uživali v velikem zaslonu, saj ga odlikujejo ostra slika in neverjetno visoko razmerje kontrasta. Ponuja tudi odlične možnosti povezave in preprosto nastavitev.
Velikost je pomembna
Epsonovi projektorji za domačo uporabo omogočajo, da vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Popestrite si vsakdan, pa naj bo to s spremljanjem najljubšega športa, gledanjem filmske klasike, pretakanjem TV-serij ali igranjem najnovejše igre. Zbudite pozornost prisotnih z osupljivo 300-palčno sliko ter te nepozabne trenutke delite z družino in prijatelji.
Epson 4K PRO-UHD
Epson 4K PRO-UHD zagotavlja neverjetno izkušnjo ločljivosti 4K UHD z napredno tehnologijo izboljšave ločljivosti s premikanjem slikovnih pik1.
Epson 4K PRO-UHD ni zgolj tehnični podatek o ločljivosti, temveč obsega vse dejavnike, ki vplivajo na večjo zmogljivost, vključno z barvno in belo svetilnostjo, kontrastom, podporo za HDR10, obdelavo barv ter možnostjo prejemanja, obdelave in projiciranja vsebine 4K.
Visok dinamični razpon
Visok dinamični razpon predstavlja optimalno izkušnjo gledanja tako, da povečuje razmerje kontrasta in s tem omogoči bistveno višji razpon med najtemnejšimi ter najsvetlejšimi deli slike. Sliki zagotavlja več globine in vam omogoča, da vidite še tako majhne podrobnosti, ki jih prej niste mogli. Vendar to še ni vse: visok dinamični razpon obogati tudi barve, zaradi česar je slika bolj naravna, vendar vseeno intenzivna in tako tudi bolj prostorska. S podporo za HDR si lahko zdaj ogledate tudi najnovejšo vsebino HDR.
Visoka barvna svetilnost
Samo bela svetilnost ne more ustvariti pravih barv, ki jih vidite v vsakdanjem življenju. Zato tehnologija 3LCD v Epsonovih projektorjih zagotavlja enako visoko belo in barvno svetilnost (CLO). Zakaj bi se zadovoljili z dolgočasno, izprano sliko brez življenja? Z Epsonovimi projektorji uživajte v živahni sliki naravnega videza.
Tehnologija 3LCD – brez učinka mavrice
Z Epsonovimi projektorji, ki uporabljajo tri posamezna integrirana vezja LCD za hkratno projiciranje rdeče, zelene in modre svetlobe, se izognite učinku mavrice.
V nasprotju s tem projektorji s tehnologijo z enim integriranim vezjem DLP uporabljajo vrteče se kolesce za zaporedno projiciranje barv. Nekateri gledalci lahko namesto ostrega roba vidijo učinek mavrice – moteč in nenaraven barvni zunanji rob.
Izjemno široka barvna paleta
Izjemno široka barvna paleta poveča razpon naravnih barv, visoko razmerje kontrasta pa zagotavlja globoke črne odtenke za prikaz najmanjših podrobnosti tudi v senčnih predelih.
Hitrejša akcija z bolj gladkim gibanjem
Tudi pri najhitrejših prizorih interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti zagotavljata ostro ter gladko tekočo sliko. Tehnologija interpolacije sličic med izvirne sličice vstavlja nove ter tako zmanjšuje zamegljenost gibanja pri prizorih s hitrim gibanjem. Rezultat: manj zamegljenosti ter bolj gladka in ostra premikajoča se slika.
Prilagodljivost namestitve, ki tudi doma zagotavlja pravo kinematografsko izkušnjo
Ali pri namestitvi potrebujete prilagodljivost? Pri tem projektorju je namestitev hitra in preprosta zaradi odličnega razmerja optične povečave ter možnosti pomika objektiva do ±96,3 odstotka na navpični in do ±47,1 odstotka na vodoravni osi. Poleg tega lahko za motorizirano povečavo, izostritev in pomik objektiva shranite do 10 različnih položajev, tako da boste lahko s preprostim pritiskom gumba enostavno preklapljali med različnimi razmerji gledišča. Visokokakovostna optična povečava omogoča tudi uporabo krajših kablov, s čimer so vsa morebitna poslabšanja signala minimalna. Poleg tega je ta projektor mogoče umeriti skladno s profesionalnimi standardi ISF za večji nadzor.
Uživajte, čaka vas do sedem let zabave2
Življenjska doba žarnic, ki je do 5000 ur2, pomeni, da bi si lahko naslednjih sedem let vsak dan ogledali po en film, ne da bi vam bilo treba zamenjati žarnico. Epsonovi projektorji so znani po svoji zanesljivosti, zato vam ni treba skrbeti, da bi zamudili kakšno minuto priljubljenega filma, igre ali programa.
* Tehnologija za izboljšanje 4K diagonalno premakne vsako slikovno piko in s tem podvoji polno visoko ločljivost. V 3D-načinu je podprta polna visoka ločljivost.
* Pri vsakodnevnem ogledu filma s povprečno dolžino 1 h 45 min ter delovanju žarnice v varčnem načinu.
Glavne lastnosti
* 4K PRO-UHD1 za ostro in jasno sliko: Tehnologija za izboljšanje ločljivosti 4K, polna visoka ločljivost, podpora za UHD BD in HDR
* Mehki prehodi hitro premikajočih se prizorov: Interpolacija sličic in tehnologija za izboljšanje podrobnosti
* V sedmih letih2 si lahko vsak dan ogledate en film: Življenjska doba žarnice 5000 ur v varčnem načinu
* Popolnoma motorizirana optika: Zmogljiva povečava, ostrenje in pomik objektiva
* Širok razpon pomika objektiva: Navpično ± 96,3 % in vodoravno ± 47,1 %
Tehnični podatki
Funkcije in tehnični podatki izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.
Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.
SKU: V11H928040
ZAPRI VSE
Tehnika
Projekcijski sistem
Tehnologija 3LCD, Zaslonka RGB s tekočimi kristali
Zaslon LCD
0,74 palec Z MLA (D9)
Slika
Barvna svetilnost
2.600 Lumni
Bela svetilnost
2.600 Lumni
Ločljivost
4K PRO-UHD, 16:9
High Definition
Izboljšava 4K
Razmerje gledišča
16:9
Razmerje kontrasta
1.200.000 : 1
Vir svetlobe
Žarnica
Luč
UHE, 250 Š, 3.500 h Življenjska doba, 5.000 h Življenjska doba (v varčnem načinu delovanja)
Trapezna korekcija
Ročno navpično: ± 30 °
Video obdelava
10 Bitov
Frekvenca 2D/3D slike
240 Hz / 480 Hz
Navpična hitrost osveževanja (2D)
192 Hz - 240 Hz
Navpična hitrost osveževanja (3D)
400 Hz - 480 Hz
Barvna reprodukcija
do 1,07 milijarde barv
Optika
Razmerje projiciranja
1,35 - 2,84:1
Zoom
Motorized, Factor: 2,1
Objektiv
Optično
Zamik leč
Z motornim pogonom - Navpično ± 96,3 %, vodoravno ± 47,1 %
Lens position memory
10 positions
Velikost projekcije
50 palci - 300 palci
Projekcijska razdalja: širokokotno/razpotegnjeno
3 m - 6,3 m ( 100 palec zaslon)
F-število projekcijskega objektiva
2 - 3
Goriščna razdalja
22,5 mm - 46,7 mm
Fokus
Motorizirano
Povezljivost
Priključki
USB 2.0 vrste A, USB 2.0 Type B (Service Only), RS-232C, WLAN (opcijsko), Izhodni sprožilec, Vhod VGA, Vhod HDMI (2x), HDMI (HDCP 2.2), Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T)
Povezava s pametnimi napravami
Začasno/infrastrukturno
Napredne funkcije
Varnost
Kensington-zaščita, Varnost brezžičnega omrežja
3D
Aktivno
2D barvni načini
Dinamičen, Naraven, Kino, Digitalni kino, Svetel kino
3D barvni načini
3D dinamično, 3D kino
Podprti 3D formati
Hkratno predvajanje, Zgoraj in spodaj
Lastnosti
3D prilagajanje globine, Izboljšava 4K, Barvna paleta DCI, Epson Cinema Filter, Epson Super Bela, Frame interpolacija, Certifikacija ISF, Spomin položaja objektiva, Odlična ločljivost, Možnost povezovanja v brezžično omrežje
Barvni načini
Kino, Dinamično, Seveda, Svetel kino
Projector control
via: AMX, Crestron (omrežje), Control4
Splošno
Poraba energije
355 W, 271 W (ekonomično), 0,35 W (v stanju pripravljenosti), On mode power consumption as defined in JBMS-84 314 W
Napetost napajanja
AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
Dimenzije izdelka
520‎ x 450 x 193 mm (Širina x Globina x Višina)
Teža izdelka
11,2 kg
Prag hrupa
Normalno: 31 dB(A) - Varčno: 20 dB(A)
Temperatura
Delovanje 5°C - 35°C, Skladiščenje -10°C - 60°C
Vlažnost zraka
Skladiščenje 10% - 90%
Če je projektor nameščen na stropu ali steni v okolju z veliko oljnega dima ali v prostorih, kjer izhlapevajo olja ali kemikalije, na mestih, kjer se za izvajanje prireditev uporablja veliko dima ali mehurčkov, oz. kjer se pogosto uparjajo aromatična olja, lahko pri določenih delih naših izdelkov pride do razpadanja materiala, ki se sčasoma lahko zlomi in zaradi česar lahko projektor pade s stropa.
Če imate pomisleke glede okolja, v katerem je nameščen projektor, ali če imate druga vprašanja, se obrnite na naš oddelek za podporo, kjer vam lahko ponudijo dodatno pomoč.
Vsebovana programska oprema
iProjection
Dodatki
Stropni nosilec MB22, Brezžični omrežni vmesnik
Obseg dobave
Sponka za kabel HDMI, Glavna naprava, Kabel za električni tok, Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo ozadja vklj. z baterijami, Komplet uporabniških priročnikov
Vrsta sobe/uporaba
Igranje iger v ločljivosti 4K, Pretočno predvajanje v ločljivosti 4K, Domači kino, Šport, TV in filmske uspešnice
Namestitev
Nameščen na stropu, Namizje
Barva
Črna
Drugo
Garancija
24 Mesecev projektor, žarnica: 36 Mesecev ali 3.000 ur
Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.epson.si/products/projectors/home-cinema/eh-tw9400#specifications

Spletna povezava:

Spletna povezava
Lokacija oglasa Epson EH-TW9400 3LCD Chip 4K-PRO-UHD-Wireless-Projektor
Opomba: prikaže se približna lokacija vašega oglasa