Ta oglas ni aktiven.

Prebrskaj podobne oglase.

  • Projektor BenQ W2700 Cinema 4K UHD
  • Projektor BenQ W2700 Cinema 4K UHD
  • Projektor BenQ W2700 Cinema 4K UHD
  • Projektor BenQ W2700 Cinema 4K UHD

Projektor BenQ W2700 Cinema 4K UHD

Cena
1.639 €
Šifra oglasa: 7608062

Osnovne informacije

Vrsta ponudbe
Prodam
Lokacija
Nakup preko spleta, Spletna ponudba, -
Stanje
novo

Opis oglasa

Pravi 4K UHD HDR-Pro projektor z DCI-P3 / Rec.709 | W2700
*
Resnična ločljivost UHD projektorja 4K z 8,3 milijona slikovnih pik
*
BenQ CinematicColor ™ za industrijski barvni prostor DCI-P3 / Rec.709
*
HDR-PRO ™ tehnologija HDR, optimizirana za projektor (podpora HDR10 / HLG)
Reproducirajte podrobnosti o kinematografskih čutilih z ločljivostjo True 4K HDR Projector
Pripravite se na pravi 4K HDR s kinematografskim čudom, kot da ste v pristnem digitalnem domačem kinu. Za ljubitelje avdio-video posnetkov, ki želijo vzeti vse podrobnosti za resnično kinematografsko doživetje, uživajte v izjemno širokem barvnem prostoru DCI-P3 s filmsko podobno teksturo in predvajanjem, kot so zamislili režiserji. -navdihujoča filmska čarovnija v vašo osebno AV sobo.
CinematicColor ™ za barve, kot so si zamislili režiserji
Tehnologija CinematicColor ™ uporablja optimalne barve za prikaz natančnih in izboljšanih slik v vašem 4K projektorju HDR Domači kino. Izredno širok barvni prostor CinematicColor DCI-P3 (ki zajema veliko večji vidni spekter kot Rec. 709), visoko nativno kontrastno razmerje ANSI in kalibracija s certifikatom ISFccc zagotavljajo neverjetne slikovne zmogljivosti in zagotavljajo podrobne, ostre in jasne vizualne elemente, ki spremljajo vaš profesionalni kino.
BenQ CinematicColor ™ tehnologija
Izredno široki digitalni kinematografi, ki se ujemajo z barvami DCI-P3
Tehnologija BenQ CinematicColor ™ za izboljšanje optimalnih barv za natančno kakovost slike doseže do 95% super širok barvni prostor DCI-P3 ameriške filmske industrije, ki zajema veliko večji vidni spekter kot Rec. 709. Z DCI-P3 W2700 popolnoma reproducira pristno kinematografsko kakovost s široko in natančno barvno natančnostjo, kot so si režiserji prvotno zamislili.
Izboljšano preslikavo barv za reprodukcijo naravnih odtenkov
Za razliko od drugih projektorjev s pristransko barvno temperaturo in prenasičenimi zelenimi in rdečimi barvami tehnologija BenQ Enhanced Color Mapping izvaja natančno barvno izročitev, da sprosti osupljive vizualne elemente s popolnoma življenjskimi barvami, ki so samodejno nastavljene tako, da odražajo naravo med gledanjem filmov Blu-ray DCI-P3 4K.
Tovarniško kalibrirana natančnost barv
Z uporabo posebnih instrumentov in programske opreme je W2700 preizkušen in prilagojen za natančno barvno temperaturo D65, gama, nivo črne, raven bele, nevtralno sivo, sledenje barv RGBCMY, odtenek, nasičenost, svetlost in izhod na podlagi ITU-R Rec.709. Vsi podatki iz več vmesnikov so zbrani za posamezna poročila o tovarniških kalibracijah, kar zagotavlja 100% Rec.709 z Delta E

Spletna povezava

Zemljevid

Objekti v bližini
Oglas je objavljen
28.07.2021. ob 01:21
Do poteka še
oglas je potekel
Oglas je prikazan
24 -krat