Projektor LED video TV videoprojektor hišni kino beamer 3D

  • Cena: 78 
  • Šifra oglasa: 1198151
  • Objavljen:
  • Do poteka še:
  • Število prikazov oglasa: -krat
Podatki o oglasu
Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana
Stanje: rabljeno

Več:

Izredno ugodno prodam še nov, odličen 3D LED videoprojektor video projektor FULL HD videoprojector majhen in pripročen beamer bimer TV s skoraj 2000 lumni svetilnosti. Projektor je najsodobnejši model in ima vse možne vhode, med drugim tudi AV / AV-in / SD / USB / VGA / HDMI / HDTV / HD TV / TV / ATV / YPBPR, podpira full HD 1080p resolucijo, 3D videoposnetke, filme, risanke ter igre, projecira kristalno čisto in ostro sliko velikosti od 32-150 palcev (od 81 cm do približno 381 cm oz. od 0,8 metra do približno 3,8 metra velikosti), ima vgrajene kvalitetne zvočnike, odstranljivi filter, ki omogoča enostavnejše in učinkovitejše čiščenje, njegova prednost pa je tudi visoko učinkovit optični motor, ki mu zagotavlja kristalno jasno sliko.


Za vse informacije in dogovor glede nakupa me prosim pokličite ali pišite na številko: 031 051 222


PROJEKTOR IMA NAJMODERNEJŠI, ALUMINIJAST DIZAJN, TER TOUCH SCREEN PANEL (GUMBE NA DOTIK Z MODRO OSVETLITVIJO).


Kljub izredno majhnim in kompektnim dimenzijam pa NE gre za mini projektor, temveč za klasični LED projektor.
Razlika med mini projektorji in klasičnimi projektorji je predvsem v kakovosti in svetlosti slike, saj imajo mini projektorji običajno neprimerljivo slabšo kakovost projecirane slike, kot pa klasični LED projektorji (mini projektorji imajo običajno le okoli 400 lumnov svetilnosti oziroma približno 5x manj kot pa je ima ta projektor v oglasu).


Kakovost in svetlost slike projektorja v oglasu sta res IZVRSTNI.


Nad kvaliteto slike boste pozitivno presenečni že prvič, ko ga boste prižgali.


Ima možnost povezave z dobesedno vsemi možnimi napravami:

– igralna konzola / igralne konzole
– android tv box / android tv boxi
– PC računalnik / PC računalniki
– kamera / kamerami
– TV televizor / televizorji
– USB ključek / USB ključki
– TF SD kartico / TF SD karticami


Primeren je tako za domačo (domači kino, predvajanje filmov, gledanje tekem, igranje iger – tudi v 3D,...), kot tudi za poslovno uporabo (predstavitve, sestanke ipd.).

Prav tako pa je odličen tudi za uporabo na prostem (med drugim je odličen za spremljanje raznoraznih tekem na vašem vrtu, uporabo v gostinjskih lokalih, za kampiranje, razne piknike, zabave in druženja s prijatelji).


Njegov meni je v celoti SLOVENSKI.


Z njim si boste lahko kar v udobju vašega doma ustvarili povsem pravi kino učinek.


Ima res IZVRSTNO GRAFIKO, PROJECIRA IZREDNO VELIKO SLIKO (DO DIAGONALE 150 inčov - PRIKAZANO NA SLIKI V OGLASU), IMA MOČNO SVETILNOST, VISOKO RESOLUCIJO (LOČLJIVOST) in IZJEMEN KONTRAST BARV.


Odličen je za predvajanje vseh vrst video posnetkov.


Fantastičen je tako za domačo (gledanje nogometnih tekem v največji možni velikosti, igranje iger, gledanje filmov & risank, tudi v 3D itd.), kot tudi poslovno in šolsko uporabo (raznorazne poslovne/šolske predstavitve in prezentacije).


Možno ga je povezati s kompletno vsemi napravami, ki trenutno obstajajo.

Med drugim podpira predvajanje videoposnetkov direktno iz pametnega mobilnega telefona, računalnika (laptopa, PC-ja), televizije (TV), različnih igralnih konzol (Playstation-a (PS3, PS4), X-box…), fotoaparatov, videokamer, USB ključka, iPada, Android tabličnih računalnikov in Android TV box-ov.


Drugače povedano, gre za multi-medijski projektor, kar pomeni, da projektor podpira predvajanje video vsebin iz dobesedno vseh možnih vrst medijev.


Projektor je majhnih in priročnih dimenzij, zato je zelo priročen za prenašanje in nameščanje v skoraj katerikoli prostor (uporablja se ga lahko tudi na prostem).


Je najmodernejšega dizajna, zato se bo estetsko prilegal v vsak prostor vašega doma ali podjetja.


Ima vrhunske leče in svetilnost, s čimer vam zagotavlja kristalno jasno in čisto sliko, primerljivo s projektorji po 500 EUR in več.


Bogat kontrast barv vam nudi še toliko bolj popolno doživetje ob spremljanju vaših najljubših video vsebin.


Zelo pomemben podatek je tudi ta, da je narejen v skladu z vsemi najnovejšimi okoljevarstvenimi standardi za zaščito okolje (gre za okolju prijazen izdelek).

Gre torej za »zeleni izdelek«, ki z uporabo ne ogroža okolja, prav tako pa je ta projektor narejen tako, da vaše oči ščiti med delovanjem (nudi dodatno zaščito za oči, ki je večina projektorjev ne).


Ta projektor je več kot samo pametna izbira in DALEČ NAJBOLJŠA ALTERNATIVA pravemu kinu. Pričaral vam bom prvorazreden domači kino, prav tako pa vam bo vedno lahko prišel prav tudi za vrsto drugih priložnosti (primeren je tako za domačo, kot tudi poslovno uporabo).

Nad njim bodo vsekakor navdušeni tudi vaši otroci (ne glede na starost), saj je idealna izbira za igranje iger, gledanje risank, pa tudi za izobraževanje, poslovne sestanke, karaoke idr.


Njegova svetilnost je izjemna – ima skoraj 2000 lumnov svetilnosti, kar pomeni, da lahko z njim gledate videoposnetke v skoraj vseh svetlobnih razmerah.


Slika je kristalno jasna in čista.


Posnetke lahko predvaja v razmerjih 16:9 ali 4:3.


Zelo pomembna prednost in hkrati posebnost tega video projektorja je tudi podpora rdeče-modremu 3D (z uporabo rdeče-modrih 3D očal in ob predvajanju videoposnetkov/filmov, ki to funkcijo omogočajo).


Veliko video projektorjev NE omogoča gledanja video posnetkov niti pri temnejši dnevni svetlobi, saj še zdaleč ne nudijo dovolj močne svetilnosti (imajo le nekje med 400 in 1000 lumnov), pri tem projektorju pa je skrb glede zatemnitve prostora odveč, čeprav je, tako kot to velja za vse projektorje, nekolikšnja zatemnitev prostora vseeno priporočljiva.


Vsekakor pa ne gre zanemariti tudi dejstva, da ima vgrajeno posebno varčno LED žarnico, ki omogoča kar do 20.000 ur predvajanja videoposnetkov (pri večini klasičnih projektorjev žarnice zdržijo le od 5000 do 8000 ur delovanja, kar je približno trikrat manj), hkrati pa ima tudi bistveno manjšo porabo energije, kot ostale žarnice.

20.000 ur delovanja pomeni, da vam bi žarnica, ob vsakodnevnem 5 urnem gledanju videoposnetkov, delovala približno 11 let, kar je skoraj neverjeten, vendar pa resničen podatek.


Ta podatek torej vsekakor ni zanemarljiv, saj ima, kot pravim, zelo veliko ostalih projektorjev (tudi takšnih, ki stanejo po 500 EUR in več), žarnice z življenjsko dobo komaj 5.000 ur, prav tako pa njihove žarnice za delovanje porabijo veliko več električne energije, na tak način pa tudi bistveno povečajo vaš mesečni račun za elektriko.

In ni potrebno posebej poudariti, da nove žarnice običajno stanejo okoli 100 EUR in več – to pa je višji znesek od tega, po katerem jaz prodajam ta celotni projektor, z LED žarnico vred.


Glavne lastnosti:

Kratek opis izdelka: Vrhunski HD LCD projektor z močno svetilnostjo, podporo full HD resoluciji, 3D video projekciji ter velikansko projekcijo slike vse od 32 pa do kar 150 palcev

Znamka: ORIGINAL Excelvan (visokokakovostna znamka video projektorjev)

Tehnologija projeciranja: Visokokakovostna LED žarnica

Več možnih vhodov: HDMI, USB, AV, VGA, IR (podpira tudi DVD, pametne mobilne telefon itd.)

Močna, a hkrati zelo varčna LED osvetlitev: Visoka učinkovitost LED luči s približno 2000 lumni, posebej nizka poraba električne energije in življenjska doba žarnice več kot 20.000 ur delovanja

Ozvočenje: projektor ima že vgrajene zvočnike, zato ni potrebe po povezovanju z dodatnimi zvočniki

Podpora video formatov: 3GP (H263, MPEG4) / AVI (XVID, DIVX, H264) / MKV (XVID, H264) / FLV (FLV1) / MOV (H264) / MP4 (MPEG4, AVC) / MPG (MPEG1) / VOB (MPEG2) / MPG (MPG-PS) / RMVB (RV40) / DAT / RM / RMVB

Podpora formatov zvoka: MP3 / WMA / M4A / AAC / WMA

Podpora formatov slike: JPG / JPEG / BMP / PNG

Podpora formatov dokumentov: TXT


Specifikacije:

Najvišja možna ločljivost/resolucija: 1080P full HD

Barvna reprodukcija: 1.67 Billion Full Colors

Razmerje slike: 4:3 ali 16:9

Slikovni flip: 360 stopinjski flip

Projekcijska metoda: prednja/zadnja/stropna

Leče: ročni fokus

Razdalja od mesta projekcije: 1,2 do 4,0 metra

Velikost projekcije: 32 do 150 palcev

Zvočniki: 8Ω, 1W (ni potrebe po povezovanju naprave z dodatnimi zvočniki)

Poraba energije: maksimalno 180W

Keystone: možnost ± 15° popravka

Svetilka: življenjska doba žarnice je več kot 20000 ur

Vhodi: 2x HDMI, 2x USB, AV, VGA, IR,…

Velikost izdelka: 20,8 * 15,5 * 7,7 cm

Teža izdelka: 909 g

Jezik menija: Možnost izbire med najmanj 10 različnimi jeziki (ima tudi možnost izbire slovenskega jezika)

Dodatne funkcije: 3D, ATV


Podpira predvajanje videoposnetkov direktno iz pametnega mobilnega telefona, računalnika (laptopa, PC-ja), televizije (TV), različnih igralnih konzol (Playstation-a (PS3, PS4), X-box…), fotoaparatov, videokamer, USB ključka, iPada, Android tabličnih računalnikov in Android TV box-ov.

Gre torej za multi-medijski projektor, kar pomeni, da projektor podpira predvajanje video vsebin iz dobesedno vseh možnih vrst medijev.


V kompletu je:

• vrhunski video projektor s podporo 3D ter full HD 1080p resoluciji
• daljinski upravljalnik
• napajalni kabel
• VGA kabel
• AV kabel
• uporabniška navodilaZa vse informacije in dogovor glede nakupa me prosim pokličite ali pišite na številko: 031 051 222